Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 08:46

Σοβαρά επεισόδια με 7 τραυματίες στη Χιλή

Γράφτηκε από τον

Η Κόλο Κόλο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Χιλής το βράδυ της Κυριακής, όμως τον 32ο τίτλο της επισκίασαν τα πολύ σοβαρά επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα τη ματαίωση του εκτός έδρας αγώνα με τη Σαντιάγο Γουόντερς.

 

Οι δύο ομάδες είχαν προηγούμενα από πέρυσι, όταν στο ίδιο ακριβώς γήπεδο στην πόλη Βαλπαραϊσο, η Κόλο Κόλο έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική και τα... αίματα άναψαν λίγη ώρα πριν από τη σέντρα με τους οπαδούς των δύο συλλόγων να εισέρχονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να επιδίδονται σε μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ της Χιλής το... μπαρούτι είχε ανάψει αρκετή ώρα πριν, όταν υποστηρικτές των δύο ομάδων ήρθαν αντιμέτωποι εκτός γηπέδου με συνέπεια ο μεταξύ τους... πόλεμος να μεταφερθεί στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο, με την αστυνομία να είναι απούσα! Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο έμπειρος διεθνής ρέφερι Ενρίκε Οσες αποφάσισε να μη διεξαχθεί το παιχνίδι. Ο πρώτος απολογισμός έκανε λόγο για 7 τραυματίες.

Παρά τη ματαίωση της αναμέτρησης η Κόλο Κόλο, ο πιο ιστορικός σύλλογος της Χιλής, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, καθώς την ίδια στιγμή η έτερη διεκδικήτρια του τίτλου Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αουντάξ Ιταλιάνο.