Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 15:26

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους καλαματιανούς

Γράφτηκε από τον

Δεν υπήρξε νικητής στον προχθεσινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Πύργου, όπου Μιλτιάδης και Α.Ο. Φαραί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.


Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη, αγωνίστηκαν με δύναμη και πάθος, όμως δεν έφτασαν πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή έτσι ώστε να απειλήσουν τις εστίες των Καλογήρου και Μάρη. Βρήκαν όμως από μία φορά δίχτυα και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.
Να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα για δεύτερη χρονιά πέρασε από την έδρα του Μιλτιάδη χωρίς να χάσει. Πέρσι για το πρωτάθλημα της Α1 είχε κερδίζει με 1-0, ενώ φέτος για την Α' τοπική απέσπασε ισοπαλία.
Ο Μιλτιάδης κατόρθωσε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Ηταν το 10' όταν από σέντρα του Πλατάκη ο Μπαρσελό με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε 10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι. Συγκεκριμένα στο 80' μετά από κόρνερ του Πέτσι, η μπάλα κόλλησε στην περιοχή και ο Σπανός πρόλαβε με σουτ και την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας έτσι το τελικό 1-1.
Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν μια αξιόλογη ευκαιρία για να πάρουν την νίκη, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ηταν στο 92' όταν ο Μπαρτσελό έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει σωτήρια ο Μάρης.
Ο Α.Ο. Φαραί πέτυχε γκολ στο 55' με απευθείας φάουλ του Πέτσι, όμως ο διαιτητής Νίκας με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού διαιτητή Καστανά το ακύρωσε ως οφσάιντ, υποστηρίζοντας ότι ο Δοβλέτης κινήθηκε στην πορεία της μπάλας.
Οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά αγωνίσητκαν με παίκτη λιγότερο γιατί αποβλήθηκε στο 87' ο Μούσα για αντικανονικό μαρκάρισμα (για τον ίδιο λόγο είχε δει και την 1η κίτρινη στο 55')
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Λακριντής, Μεμά, Σταματόπουλος, Αναστασόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πλατάκης (78' Διαμαντόπουλος), Μπαρσελό.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Φιλανδριανός, Λικάι, Καπακλής, Παχής, Μούσα, Μαυροειδάκος, Σπανός, Σεριάτος, Δοβλέτης (65' Αντωνόπουλος), Πέτσι (82' Μάραντος).