Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 19:39

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Θεοδωρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Επιτέλους νίκη για το Ασπρόχωμα μετά από αρκετό καιρό, καθώς επικράτησε χθες εντός έδρας του Νέου Αρι με 1-0.


Οι γηπεδούχοι είχαν να γευτούν τη χαρά της νίκης από την 5η αγωνιστική, που είχαν κερδίσει στο Πεταλίδι τον τοπικό Απόλλωνα. Από τότε μετρούν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική και θα βοηθήσει τόσο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους οι Φίλιος, Στ. Χαρίτος και ο τραυματίας Γυφτέας. Πέρα από το γκολ, οι Π. Ηλιόπουλος, Ντάσης και Θεοδωρόπουλος δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν στη διάρκεια του ματς, αλλά δεν τις αξιοποίησαν.
Ο Νέος Αρις με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, αλλά και τις ευκαιρίες που είχε, δικαιούταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ομως, από τη μία η αδράνεια στο γκολ που δέχτηκε και από την άλλη οι ευκαιρίες που έχασαν οι παίκτες του, Αναστασόπουλος, Ι. Σκαλιώτης (σε 2 φάσεις δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι συμπαίκτες του), Π. Σκαλιώτης και Παντελόπουλος (2 φορές) δεν επέτρεψαν στην ομάδα να φύγει με κάτι θετικό από τον αγώνα. Να σημειωθεί ότι μετά την 8η αγωνιστική που κέρδισε εντός έδρας τον Αίαντα έχει μόνο μια ισοπαλία και δύο ήττες, η τελευταία χθες στο Ασπρόχωμα.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 77' ο Θεοδωρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή αξιοποιώντας την πάσα του Μουτσούλα.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Μουράτι (65' Χριστόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Φουρναράκος, Πετσόπουλος, Π. Χαρίτος, Θεοδωρόπουλος, Ντάσης (55' Αρ. Ηλιόπουλος), Π. Ηλιόπουλος, Αγγλούπας (75' Μουτσούλας).
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Πλέκι, Κατσιμαγκλής (60' Ι. Σπηλιώτης), Σαρρής, Γεωργαντάς (3' λ.τρ. Π. Σκαλιώτης), Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Παντελόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Μούστος, Φλέσσας.