Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 20:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Και προπόνηση και δίτερμα αύριο με Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

Πρωινή προπόνηση και απογευματινό δίτερμα περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα για τους παίκτες της Καλαμάτας. Το πρωί (10.30) θα γυμναστούν στο Δημοτικό Στάδιο και στις 4.30 μ.μ. θα δώσουν δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Ομόνοια στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Στο εν λόγω τεστ θα χρησιμοποιηθούν κυρίως παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Η Καλαμάτα προετοιμάζεται για το δύσκολο εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη δεύτερη στη βαθμολογία Σπάρτη. Την περασμένη αγωνιστική η "Μαύρη Θύελλα" αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Χαλκίδα και παραμένει στις τελευταίες θέσεις του 3ου ομίλου.
Ετσι δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών και ειδικά στο γήπεδό της, όπου παρουσιάζεται πιο δυνατή σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς.  Ενδεικτικό ότι μακριά από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Kαι οι τρεις νίκες της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη είναι ότι ο Τσιμικλής εξέτισε την ποινή του και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία.