Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 13:26

"Διαλύεται" η Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
"Διαλύεται" η Παναχαϊκή

Τραγικά είναι τα προβλήματα στην Παναχαϊκή. Η μία προσφυγή μετά την άλλη "σκάει" στο αχαϊκό σύνολο, αποχωρούν οι ποδοσφαιριστές. Έξαλλοι οι οργανωμένοι που ανέφεραν: "Μια ιστορία 125 χρονών δεν τζογάρεται και δεν καπηλεύεται".


Από τις ομάδες που είναι "χτυπημένες" με ένα σωρό οικονομικά προβλήματα είναι η Παναχαϊκή. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν υπομονή, αλλά ύστερα από έντεκα αγωνιστικές αυτή εξαντλήθηκε. Μετά τον Ισπανό φορ Περίκο, ήταν η σειρά και άλλων παικτών να κινηθούν νομικά σε βάρος της ΠΑΕ.

Ήδη ο Μιγκέλ Πέδρο αποχώρησε και βρίσκεται στην Πορτογαλία, ενώ παρελθόν θεωρούνται και οι Πινδώνης, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος και Καρβουνιάρης. Προσφυγή έκαναν και οι Κώστας Χατζής - Λυμπέρης Στεργίδης. Οι οργανωμένοι οπαδοί, "Nortenos", πέρασαν στην αντεπίθεση και ξέσπασαν σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν μεταξύ άλλων:

"Μπαράζ προσφύγων και μια διοίκηση ανίκανη να αποτρέψει την φυγή των ποδοσφαιριστών. Μια διοίκηση, χωρίς αδειοδότηση, με χαμένες τις ρυθμίσεις της Εφορίας και του ΙΚΑ, που αυτόματα συνεπάγεται, χωρίς δικαίωμα μεταγραφών τον Γενάρη, σφυρίζει αδιάφορα. Δεν μπορείς να ενισχυθείς και χάνεις καθημερινά παίκτες. Οι προσφυγές δημιουργούν πρόσθετα οικονομικά βάρη που κανένας, πια, δεν ξέρει πώς θα διευθετηθούν.

Η ομάδα έχει αποψιλωθεί και κινδυνεύει με διάλυση και κανένας δεν συγκινείται. Αν χαθεί η ομάδα, οι υπαίτιοι είναι γνωστοί και θα τους πάρει μαζί. Μια ιστορία 125 χρονών δεν τζογάρεται και δεν καπηλεύεται από κανέναν, είτε διοικούντα είτε παίκτη. Τα ψέματα τελείωσαν. Άπαντες είναι προ των ευθυνών τους. Το ταξίδι του «μέλιτος», έλαβε τέλος. Η ντροπιαστική ήττα από το χωριό (σ. Παναιγιάλειος), που ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ξεχείλισε το ποτηρι. Οποιος δεν μπορεί, φεύγει τώρα. Η υπομονή στέρεψε από όλους".

Η Παναχαϊκή ύστερα από 11 παιχνίδια στη Football League είναι στην 10η θέση της βαθμιολογίας με 15 βαθμούς.
Πηγή: sport24.gr