Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 13:05

Σε ρυθμούς Σπάρτης η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Σε ρυθμούς Σπάρτης η "Μαύρη Θύελλα"

Για το δύσκολο, όσο και κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Σπάρτη προετοιμάζεται η Καλαμάτα.

Η "Μαύρη Θύελλα" θα υποδεχτεί την Κυριακή τη λακωνική ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και θέλει μόνο νίκη για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού επιστρέφει από τιμωρία και ο Τσιμικλής. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Στάδιο, ενώ χθες οι παίκτες της Καλαμάτας προπονήθηκαν το πρωί και το απόγευμα έδωσαν δίτερμα (διάρκειας 60 λεπτών) με την Ομόνοια στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".

Το δίτερμα με Ομόνοια

 Η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε 3-1 χάρη σε γκολ των Κερμενίδη (8', 14') και Κακαλή (31'), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Χατζηπαναγιώτης (34').   Ο Κερμενίδης είχε και δοκάρι στο 46'.
Να σημειωθεί ότι το ματς παρακολούθησε και ο Μεσσήνιος προπονητής της εθνικής παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Κ. Κοστρίβας (31' Δημόπουλος), Ταπεινός (31' Σπυρόπουλος), Δ. Κοστρίβας, Πετριτάι, Δρογγίτης, Ντόκο, Τάφα, Κατσίβας (31' Δημητρίου), Γ. Χατζηπαναγιώτης, Αγγελής (51' Αναζίκος).
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Γκαρμοίρης (31' Διαμάντης), Κακαλής, Καραλής, Λίπι, Οδεμισιώτης, Κολημήτρας, Νινιός, Κουντάνης, Κωνσταντινίδης, Κερμενίδης, Γιακουμής.