Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2015 21:55

Σάλκε τεσσάρων... Αστέρων στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο η Σάλκε κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 4-0 και κατέλαβε την 1η θέση στον 11ό όμιλο της πρώτης φάσης του Γιουρόπα Λιγκ.

 

Η Γερμανική ομάδα ήταν καλύτερη από τον Αστέρα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο, που την διατήρησε στην κορυφή του ομίλου με τα γκολ που σημείωσαν οι Ντι Σάντο (29'), Τσούπο-Μοτίνγκ (37',78') και Μέγερ (85').

Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς η αντίπαλος του ήταν καλύτερη και δεν του άφησε περιθώρια να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Τελείωσε ο αγώνας η Σάλκε επιβλήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με 4-0.

91' μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα να μειώσει το σκορ. Ο Φερνάντες με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Ο 4ος διαιτητής Αμιχάι Γεχοσούα Μοζές έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεις.

85' ΓΚΟΛ και πάλι για τη Σάλκε. Ο Μαξ Μέγερ που είχε μπει πριν λίγα λεπτά αλλαγή, στη θέση του Χούντελαρ, με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-4.

84' δεύτερη κίτρινη στον αγώνα και 2η σε παίκτη της Σάλκε. Ο Χόιμπγιεργκ πήρε την κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπερτόλιο. 

81' ο Δημούτσος προσπάθησε να σκοράρει, όμως έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

79' δύο αλλαγές για τη Σάλκε. Στη θέση του Χούντελαρ μπήκε ο Μέγερ και στη θέση του αρχηγού Χέβεντες πέρασε ο Φρίντριχ.

78' ΓΚΟΛ για τη Σάλκε, ύστερα από ωραία ενέργεια και πλασέ του Τσούπο-Μοτίνγκ.

70' μετά από ωραίο συνδυασμό του Τσούπο-Μοτίνγκ με τον Χόιμπγιεργκ, όμως το σουτ του τελευταίου πέρασε μακριά από την εστία του Θεοδωρόπουλου. 

69' ο Αστέρας ολοκληρώνει τις αλλαγές του. Ο Δημούτσος μπαίνει στο παιχνίδι στη θέση του Ιγκλέσιας

66' από μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Για τον Αστέρα βγήκε ο Λανθαρότε και στη θέση του πέρασε στον αγώνα ο Μπερτόλιο. Για τη Σάλκε βγήκε ο Γκάις και τη θέση του πήρε ο Αϊχάν 

64' Σημαντική ευκαιρία για Σάλκε, ο Χόιμπγιεργκ τροφοδότησε τον Χούντελαρ, αυτός έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

62' πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα, αναγκαστική. Στη θέση του τραυματία Γκοϊάν μπαίνει ο Ζησόπουλος.

Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Γκοϊάν με τους γιατρούς του Αστέρα να δείχνουν προς τον πάγκο της ομάδας να γίνει αλλαγή.

57' ο Γκοϊάν πρόλαβε τον Ντι Σάντο και έδιωξε, όμως τραυματίστηκε στο πόδι, από το πάτημα του αντιπάλου του και ο διαιτητής Λιράν Λιάνι ζήτησε φορείο για να βγει ο παίκτης του Αστέρας από το γήπεδο.

Αρκετά εκδηλωτικοί είναι οι φίλοι της Σάλκε, περίπου 800 άτομα που βρίσκονται στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Κατά διαστήματα φωνάζουν συνθήματα και τραγουδούν "σπρώχνοντας" την ομάδα τους να διεκδικήσει και τρίτο γκολ και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. 

Δυνατά ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος η Σάλκε που προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου.

Ξεκίνησε πριν από ένα λεπτό το β' ημίχρονο με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν με τις 11άδες που ξεκίνησαν τον αγώνα

Δευτερόλεπτα μετά την ευκαιρία με τον Λανθαρότε, ο Ισραηλινός διαιτητής Λιράν Λιάνι σφύριξε τη λήξη του α' ημιχρόνου.

45+1' ο Λανθαρότε προσπάθησε με φαλτσαριστό σουτ από πλάγια θέση να αιφνιδιάσει τον Φέρμαν, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι 

37' ΓΚΟΛ και πάλι για τη Σάλκε, ο Τσουπό-Μότινγκ με συρτό διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Θεοδωρόπουλο και έκανε το 0-2.

32' Σπουδαία ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Γιάννου γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί ήταν ο Λούι, αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από την εστία του Φέρμαν.

31' μακρινό σουτ του Χέβεντες, η μπάλα κατέληξε άουτ.

29' ΓΚΟΛ για τη Σάλκε, o Σαϊκαρά έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Ντι Σάντο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

27' o Γκάις εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

26' ο Τσουπό-Μότινγκ, μπροστινή μπαλιά για τον Ντι Σάντο, αυτός το συρτό σουτ η μπάλα βρήκε λίγο στο Σανκαρέ και κατάφερε με 2η προσπάθεια να μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος. 

23' η πρώτη κίτρινη στον αγώνα για τον Τσουπό-Μότινγκ

19' σέντρα Γιάννου στην απέναντι πλευρά για τον Τσοκάνη, αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα αρκετά άουτ από το κάθετο δοκάρι.

13' καλή ευκαιρία για τον Αστέρα να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Χαμντανί να φτάνει στα όρια της περιοχής και στη συνέχεια να πασάρει στον Λανθαρότε, αυτός με φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησαν τα πρώτα 10 λεπτά, όπου οι δύο ομάδες είχαν κάποιες επιθετικές προσπάθειες όμως δεν απείλησαν τις εστίες των Θεοδωρόπουλου και Φέρμαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λανθαρότε, Φερνάντες, Σανκαρέ, Τσοκάνης, Λούι, Γκοϊάν, Χαμντάνι, Ιγκλέσιας, Γιάννου.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Καϊσαρά, Χέβεντεζ, Γκάιζ, Κολάσινατς, Ντι Σάντο, Τσουπό-Μοτίνγκ, Σαμ, Χόιμπγιεργκ, Χούντελαρ, Νόιστεντερ.