Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 20:19

ΔΩΡΙΟ: Με το... ζόρι 11άδα απέναντι και στον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Αν και αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης το Δώριο επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του Τέλλου Αγρα και ανέβηκε στη 12η θέση της Α' τοπικής.

Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι πάντως μόλις τρεις βαθμούς και σε αυτή βρίσκεται ο Απόλλωνας Καλαμάτας, με τον οποίο θα.. ανταμώσει την Κυριακή το Δώριο σ' ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ματς.
Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου θα αγωνιστεί εκ νέου με πολλές και σημαντικές απουσίες στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", μιας και οι Ψωρομύτης,  Ξυδιάς παραμένουν τραυματίες, ενώ οι Γεωργακόπουλος και Τσαμπούρης έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Γκρίτζαλης είναι φοιτητής και θα απουσιάσει την Κυριακή και φυσικά δεν υπολογίζονται και οι εδώ και πολύ καιρό τραυματίες Γ. Γκότσης και Κωτσάκης.
Ο Γ. Αντωνόπουλος θα βγάλει λοιπόν με το.. ζόρι 11άδα, αλλά πιστεύει ότι το Δώριο μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έχει διπλή αξία, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι στοχεύουν επίσης σε παραμονή στην κατηγορία.
Να σημειωθεί ότι το Δώριο έχει έξι ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς και οι 13 βαθμοί στο πρωτάθλημα είναι όλοι ενώπιον του κοινού του. Κάτι που πρέπει να αλλάξει αν θέλει να ανανεώσει τη θητεία του στην Α' τοπική.