Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 12:32

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-1: Επιασε τριάδα με αγχωτική νίκη

Γράφτηκε από τον

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Αναγέννηση Παραλίας επί του Κεραυνού Καλαμάτας στο γήπεδο του Κορδία και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Αβία.

Η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μηλίτση ήταν δίκαιη μεν, αγχωτική δε, αφού το 2-1 έγινε στο 77' από τον Τριανταφυλλάκη. Ετσι η Αναγέννηση συνέχισε την ανοδική της πορεία, έχοντας 7 νίκες και 3 ισοπαλίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Από την άλλη ο Κεραυνός το πάλεψε το παιχνίδι και ισοφάρισε με τον Σταθόπουλο στο πρώτο μέρος, όμως εν τέλει γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες.
Το 1-0 έγινε στο 18' με τον Κάνιστρα να τροφοδοτεί τον Δουρούμη και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η απάντηση του Κεραυνού ήταν γρήγορη μιας και στο 27' ο Σταθόπουλος με ένα φοβερό σουτ από μακρινή απόσταση έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος δεν έγιναν σπουδαίες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή. Το 2-1 έγινε στο 77' με κεφαλιά του Τριανταφυλλάκη ύστερα από σέντρα του Δουρούμη.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργακόπουλου στο 83'.
Διαιτητής ήταν ο Καστανάς, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσακόπουλο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Παπαγεωργίου, Ταμπάκης (63' Καρμπαλιώτης), Κάνιστρας, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Τριανταφυλλάκης, Πανταζής, Βεργόπουλος, Γυφτέας, Βοσνάκης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ποτηριάδης, Μαυροειδής, Γιαμαρέλος (85' Λυκούσης), Γεωργακόπουλος, Καναλουπίτης, Κότσης, Μυστριώτης (83' Νικολακόπουλος), Σταθόπουλος, Αγγο, Νιάρχος, Παπαγεωργίου.