Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 12:54

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά σε ένα "γεμάτο" παιχνίδι

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά σε ένα "γεμάτο" παιχνίδι

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ανδρούσα (φωτό) και Εθνικός Μελιγαλά στο προχθεσινό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Κάλλα και τους 'κυανόλευκους" να απαντούν με τον Μουρούσια. Ενα αποτέλεσμα που λογικά αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, την Ανδρούσα γιατί συνέχισε το αήττητο σερί της για 9η αγωνιστική (4 νίκες, 5 ισοπαλίες) και τον Εθνικό γιατί πήρε ένα βαθμό σε μία δύσκολη έδρα αγωνιζόμενος με πολλές απουσίες.
Ο αγώνας ήταν καλός ποιοτικά με αρκετές φάσες μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 3' η σέντρα σουτ του Μουρούσια βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 25' με τον Ζάκκα να σεντράρει και τον Κάλλα με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Μετά το γκολ η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη έχασε κι άλλες ευκαιρίες.
Στο 28' ο Γεωργιόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το πλασέ, όμως ο Μακρυνιώτης έδιωξε σωτήρια και στο 34' αρχικά το σουτ του Πατσιώτη απέκρουσε ο Καλλιντέρης και το νέο σουτ του Κάλλα έφυγε άουτ.
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 41' με τον Θανόπουλο να βγάζει τη σέντρα και τον Μουρούσια με διπλή προσπάθεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (1-1).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Κλάδη ήταν πιο απειλητική και είχε δύο εκτελέσεις φάουλ με Καραγιάννη και Μπαστακό που δεν βρήκαν για λίγο στόχο στο 61' και το 67'.
Η Ανδρούσα απείλησε με τον Κάλλα στο 70' που σούταρε και ο Καλλιντέρης απομάκρυνε.
Το ματς διεύθυνε ο Νίκας, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Αντωνόπουλο.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Ηλιόπουλος, Κρεμμύδας, Καλογερόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας, Μπαλόπουλος, Ζάκκας (77' Βοσνάκης), Πατσιώτης (65' Τσέλα), Κάλλας (83' Θεοδοσόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Π. Κανελλόπουλος, Κ. Κανελλόπουλος (75' Πανταζής), Μπαστακός, Παπαδόπουλος, Μακρυνιώτης, Καραγιάννης, Μουστάκας, Γεωργόπουλος, Μουρούσιας, Θανόπουλος.