Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 15:12

ΜΕΘΩΝΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2: Ανατροπή με Σπυρόπουλο στο φινάλε

Γράφτηκε από τον

Η Μεθώνη προηγήθηκε μόλις στο 3' με σουτ του Π. Καλδή, αλλά η Ομόνοια ήταν αυτή που πανηγύρισε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο της Μεθώνης.


Η καλαματιανή ομάδα με δύο γκολ του Ν. Σπυρόπουλου στο φινάλε έκανε την εντυπωσιακή ανατροπή και φιγουράρει στην 5η θέση της Α1. Αντίθετα οι γηπεδούχοι παραμένουν στην τελευταία θέση και αγνοούν τη νίκη, χάνοντας σ' ένα ακόμα εντός έδρας ματς τους βαθμούς στο φινάλε.
Ο Σπυρόποιυλος με κεφαλιά (από σέντρα του Ντόκο) στο 90' έκανε το 1-1 και στο 93' ξανά με κεφαλιά (από σέντρα του Δρογγίτη) έγραψε το τελικό 1-2.
Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τον Δ. Κοστρίβα στο 15' και το Ντόκο στο 65', αλλά και η Μεθώνη έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Π. Καλδή και Τσατά και φωνάζει για πέναλτι στο 95' σε χέρι αμυντικού.
Το ματς διαιτήτευσε ο Τουρλομούσης με βοηθούς τους Αναγνωστόπουλο και Καυκά.
ΜΕΘΩΝΗ:  Κανελλόπουλος, Βασιλόπουλος, Εμμανουήλ, Κουφός, Κατσούλης, Κοντογόνης (60' Ηλ. Κοτσίρης), Σαμπάνι, Μπουντάς, Τσατάς (85' Τσέλιος). Π. Καλδής (90' Μπάμπαλης), Παυλόγιαννης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Πετριτάι, Δ. Κοστρίβας, Κ. Κοστρίβας, Ταπεινός (46' Αγγελής), Δρογγίτης, Τάφα, Ντόκο, Χατζηπαναγιώτης, (90' Ρ. Χατζηπαναγιώτης) Κατσίβας, Σπυρόπουλος.