Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 15:40

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 6-2: Δεύτερη σερί νίκη με ξέσπασμα στο τελευταίο δεκάλεπτο

Γράφτηκε από τον

Μετά τον Αστέρα Αρφαρών, ο Τσικλητήρας νίκησε χθες στην Πύλο και τη Σπερχογεία με το εντυπωσιακό 6-2 και παραμένει σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και σκόραραν τρεις φορές. Η Σπερχογεία στο ντεμπούτο του Γιώργου Καλόμαλου στον πάγκο πάλεψε το ματς, αλλά στο φινάλε χάλασε την εικόνα.
Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 14' με το πλασέ του Σίνου. Στο 20' ο Μικελάτος διπλασίασε τα τέρματα του Τσικλητήρα.
Οι "ταύροι" μείωσαν στο 33' σε 2-1 με ψαλιδάκι του Κουλόπουλου, αλλά στο 40' ο Τσώνης που είχε και δοκάρι στο ματς, ανέβασε με πλασέ το δείκτη του σκορ στο 3-1.
Με το ξεκίνημα του β' μέρους, η Σπερχογεία έκανε το 3-2 με πέναλτι του Κουρέα (καταλογίστηκε σε χέρι του Ν. Παπαγεωργίου). Με πέναλτι ήρθε και το επόμενο γκολ στο 80'  (ο Μικελάτος έκανε το 4-2). Στο 85' ο Μουράτης έκανε το 5-2 και στο 90' ο Διακουμής έγραψε το τελικό 6-2.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Ρέκκα και Αντωνόπουλο.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Σίνος (75' Δούνιας), Βασιλόπουλος (70' Ανταλής, Χοτζάι, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Τσάτσος (60' Μουράτης), Νάτσης, Διακουμής, Τσώνης, Μικελάτος.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Κουμούτσος, Κουρέας, Ντέρτζια, Σωτηράκος, Μαλλικούρτης (81' Ι. Καραχάλιος), Ζουμπόπουλος, Παπανικολόπουλος (75' Καραματσούκης),, Κουλόπουλος, Δικαίος, Δημητρίου (87' Ι. Γιακουμής).