Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 16:51

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-1: Το... φρούριο των Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

Η έδρα είναι αυτή που οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Τέλλο Αγρα στην παραμονή στην Α' τοπική...

Οι "ερυθρόλευκοι" στους Γαργαλιάνους είναι πανίσχυροι και αυτό αποδείχθηκε και χθες που ενώ έχαναν μέχρι τα μέσα στου β' ημιχρόνου από τον Μεσσηνιακό, εν τέλει έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 2-1!
Ηταν μία νίκη ανάσα για την ομάδα του Θανάση Λακριντή που έχει κατακτήσει και τους 16 βαθμούς εντός έδρας.
Στον αντίποδα η καλαματιανή ομάδα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα και πλέον είναι μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μπροστά της το φάσμα του υποβιβασμού!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25' όταν ο Μερκούρης σούταρε στο δοκάρι και ο Μπεγέτης από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1.
Η ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή (είδε το ματς από την εξέδρα μιας και ήταν τιμωρημένος) είχε 2 ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Μερκούρη. Ο Αγρας από τη μεριά του είχε καλές στιγμές με τους Παγώνη και Ντινιωτάκη.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν την εστία του Μεσσηνιακού και δικαιώθηκαν.
Στο 68' ο Μερκούρη σέντραρε, ο Κολεζνιτσένκο έκανε την κεφαλιά πάσα στον Σώκαλη που με πλασέ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1,
με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για οφσάιντ.
Ο Αγρας πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 86' με κεφαλιά του Κολεζνιτσένκο μετά από σέντρα του Μερκούρη (2-1).
Για τον Αγρα αποβλήθηκε στο 87' ο Σταματελόπουλος με 2η κίτρινη κάρτα και ενώ ήταν στον πάγκο.
Το ματς σφύριξε ο Λάμιας, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσοπανάκη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Μπούρδος (50' Ανδρώνης), Μερκούρη, Γεωργόπουλος, Σταματελόπουλος (75' Νικολόπουλος), Χούτος, Σώκαλης, Ντινιωτάκης (88' Μπουλόν), Κολεζνιτσένκο, Παγώνης, Πότσης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Αρβανίτης, Σταματελόπουλος, Μπιζίμης, Πετρόγιαννης, Μανωλόπουλος, Παυλέας, Παπανικολόπουλος, Μπεγέτης, Μερκούρης (80' Χ. Εμμανουήλ), Ν. Εμμανουήλ.