Δευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 17:31

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-1: Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι, έπεσαν στην 4η θέση οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη σερί ισοπαλία έφερε η Αβία αυτή τη φορά με το Χανδριναϊκό (φωτό) εκτός έδρας (1-1), με συνέπεια να πέσει στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά την νίκη της Αναγέννησης επί του Κεραυνού. Από την άλλη η ομάδα του Δημήτρη Μάλαμα είναι σε καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια.


Το σκορ στο προχθεσινό ματς που έγινε στο γήπεδο της Μεθώνης άνοιξε στο 35' όταν μετά από σέντρα του Φετάχου ο Μανιατέας με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Ομως η ομάδα του Χανδρινού έφερε άμεσα το ματς στα ίσια. Ηταν το 37' όταν ο Λίτο σέντραρε και ο Γιάνναρης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Φωτόπουλου και Αποστολίδη στο 87' για μεταξύ τους διαπληκτισμό.
Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Καυκά και Ανααγνωστόπουλο.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Λίτο, Κότι, Κατσιγιάννης, Καραταράκης, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Καλδής (66' Μεμά), Καραμπάτσος, Γιάνναρης (80' Σαχινάι), Κοκκάι (46' Κοντός).
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος, Γκλίκα (46' Πολυμενέας), Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Τζανετέας, Ψαρρέας, Η. Γεωργίκος, Φετάχου, Μανιατέας (85' Βατσινέας), Γιαννέας (46' Τ. Βαβαρούτσος).