Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 13:34

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα με τις 9 συνεχόμενες νίκες, διαδέχθηκε μια τριάδα αγώνων χωρίς νίκη για τον Τσικλητήρα Πύλου (ήττες με Θουρία, Φαραί, ισοπαλία με Κυπαρισσία), η οποία έριξε την ομάδα από την κορυφή της βαθμολογίας.


Στα δύο τελευταία ματς ωστόσο το συγκρότημα του Νίκου Κακαλέτρη επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Αρχικά νίκησε 3-0 τον Αστέρα Αρφαρών ενώ προχθές συνέτριψε την Σπερχογεία με 6-2. Έτσι βρίσκεται σε απόστασή βολής από τον πρωτοπόρο Πάμισο (3 βαθμοί) και το κυριότερο η ομάδα δείχνει να βρίσκει ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι της Μεσσήνης.
Το προσεχές Σάββατο στις 3 μ.μ. ο Τσικλητήρας θα φιλοξενηθεί από τον Πάμισο στη Μεσσήνη, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου.
Ένα ματς που θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου, στο οποίο ο Τσικλητήρας θα πάει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις εμφανίσεις και τις νίκες στα τελευταία παιχνίδια.
Πέρα από τον Χονδρογιάννη, η επιστροφή του οποίου αργεί ακόμη, η Πύλος δεν θα έχει άλλες απουσίες το Σάββατο καθώς θα είναι έτοιμος και ο Μπίζος που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Σπερχογεία.
Επιπλέον, ο Τσικλητήρας θα έχει και την στήριξη των φιλάθλων του στο κρίσιμο αυτό ματς καθώς στην Πύλο χαρακτηρίζεται ήδη ως το ματς της χρονιάς και είναι βέβαιο ότι πολύ κόσμος θα δώσει το παρών στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης το Σάββατο.