Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 19:08

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πρωταθλητής… χειμώνα και μεγάλο φαβορί για τον τίτλο

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος είχε τις ευκαιρίες, όχι όμως και το γκολ στο ντέρμπι με τον Τσικλητήρα και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει έξι βαθμούς από την ομάδα της Πύλου.

Ακόμα και με το 0-0 όμως αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα στην Α' τοπική και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον Τσικλητήρα και οχτώ από Κυπαρισσία και Εθνικό Μελιγαλά.
"Ναι είμαστε το φαβορί και μετά θεωρώ ότι δεύτερη καλύτερη ομάδα είναι η Πύλος. Η Κυπαρισσία αν δεν ενισχυθεί και δεν επηρεαστούμε εμείς από τις δύσκολες έδρες που θα παίξουμε, τότε δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να ακολουθήσει", η εκτίμηση του Χρήστου Τρίψα, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στο κυριακάτικο ντέρμπι στη Μεσσήνη.
Ο μεσοεπιθετικός του Παμίσου δηλώνει ότι: "Παίξαμε καλύτερα από την Πύλο και θεωρώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ", ενώ έκανε και τον απολογισμό του πρώτου γύρου: "Η μόνη πικρία είναι ότι δεν πήραμε τη νίκη έστω σε ένα από τα δύο ντέρμπι που δώσαμε στο γήπεδό μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε δηλαδή την έδρα. Σε όλα τα παιχνίδια αν εξαιρέσουμε το ματς στο Μελιγαλά ήμασταν καλοί. Αν κερδίζαμε την Πύλο, θα ήμασταν πολύ κοντά στον τίτλο. Πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα. Αν είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και πιο αποτελεσματικοί, θα τα καταφέρουμε. Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και δεν θα κριθεί ο τίτλος μόνο στα ντέρμπι".
Το ντέρμπι με τον Τσικλητήρα ήταν το τελευταίο ματς για το 2015, μιας και το πρωτάθλημα διακόπτεται και η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί  στις 9 και 10 Ιανουαρίου.  Ο Πάμισος θα υποδεχτεί στις 10 Γενάρη τη Σπερχογεία στη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, χωρίς τον τιμωρημένο Μπαλαλά.