Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 16:45

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα για την πρώτη θέση", λέει ο Νίκος Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον

Οπως στη Κυπαρισσία, έτσι και στη Μεσσήνη, ο Τσικλητήρας έμεινε αήττητος. Η ομάδα της Πύλου πήρε το βαθμό (0-0) κόντρα στον Πάμισο και το τέλος του πρώτου γύρου τη βρίσκει στη δεύτερη θέση της Α' τοπικής και σε απόσταση τριών βαθμών από τους Νησιώτες.

Ο Τσικλητήρας όμως θα δώσει εντός έδρας και τα δύο ντέρμπι στο β' γύρο και δικαιούται να ελπίζει ότι μπορεί να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου.
"Δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη πρώτη θέση. Ο Πάμισος λόγω ιστορίας και φανέλας είναι το φαβορί, αλλά θα παλέψουμε μέχρι τέλος. Και η Κυπαρισσία και ο Εθνικός έχουν ελπίδες και όλα είναι ανοιχτά γιατί στο δεύτερο γύρο οι περισσότερες ομάδες θα θέλουν βαθμούς". δηλώνει στο "Notosport" ο Νίκος Παπαγεωργίου. Ο έμπειρος αμυντικός του Τσικλητήρα  αναφερόμενος στο σαββατιάτικο ντέρμπι είπε: "Σίγουρα ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί μας κρατά κοντά στην πρώτη θέση. Ο Πάμισος είχε ευκαιρίες και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε στο πρώτο γύρο να έχουμε περισσότερες βαθμούς, διότι κάναμε κάποιες απρόσμενες ήττες".
Ο Τσικλητήρας προετοιμάζεται πλέον για τον αυριανό πρώτο εκτός έδρας ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τη "Μαύρη Θύελλα" και ο Νίκος Παπαγεωργίου εκτιμά ότι: "Θα κριθεί στη δύναμη και στις μονομαχίες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και ο καλύτερος θα κερδίσει".
Εκτός πλάνων για τη αυριανή αναμέτρηση είναι ο τραυματίας Χονδρογιάννης και ο Κουτίβας, ενώ κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Μπίζου.