Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 19:03

Ακέφαλος διοικητικά ο Παναργειακός, παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ.!

Γράφτηκε από τον
Ακέφαλος διοικητικά ο Παναργειακός, παραιτήθηκε σύσσωμο το Δ.Σ.!

Σε ομαδική παραίτηση προσώρησαν την Τρίτη (22/12) τα μέλη της διοίκησης του Παναργειακού, αφήνοντας ουσιαστιακά... ακέφαλους τους "πράσινους" του Αργους που πρωταγωνιστούν και φέτος στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, στον οποίο μετέχει και η "Μαύρη Θύελλα".

 

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρώην, πλέον, διοικούντες τον αργολικό σύλλογο εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση και συγκαλούν έκτακτη Γενική Συνέλευση για την προσεχή Δευτέρα. «Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Παναργειακός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, πως όλες οι δεσμεύσεις που ανέλαβε στις 20 Σεπτεμβρίου, έχουν εκπληρωθεί στο ακέραιο. Αναλάβαμε μία διαλυμένη ομάδα, η οποία όχι μόνο πρόλαβε να κατέβει στο πρωτάθλημα που ξεκινούσε μια εβδομάδα αργότερα, αλλά κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και να το διεκδικεί κιόλας επί ίσοις όροις, όντας 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπάρτη.

Οι παίχτες ξεκίνησαν χωρίς προετοιμασία, χάρη όμως στη δουλειά του προπονητή μας, η ομάδα διέγραψε μία εκπληκτική πορεία. Φυσικό αποτέλεσμα ήταν η κόπωση και η αγωνιστική "κοιλιά". Απογοητευμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικότερα μετά το εντός έδρας άτυχο αποτέλεσμα με την Χαλκίδα, και αηδιασμένοι με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίζουμε ομόφωνα να παραιτηθούμε, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο σε όποιους πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Προκηρύσσεται γενική συνέλευση για τη Δευτέρα 28/12/2015. Ο τόπος που θα λάβει χώρα, καθώς και η ακριβής ώρα, θα ανακοινωθεί εγκαίρως».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το μέλλον όλων στον Παναργειακό είναι κυριολεκτικά στον... αέρα, ενώ αντίθετα στην πρωτοπόρο Σπάρτη... τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας τον βασικό αντίπαλο στη μάχη της ανόδου να βγαίνει νοκ άουτ στα μέσα της σεζόν.