Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 14:49

Η Καλαμάτα 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Η Καλαμάτα 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας

Τελικό 2-1 για την Καλαμάτα απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.

Η "Μαύρη Θύελλα" βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Μικελάτου και έμεινε και με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Παλιούρα, όμως έκανε την ανατροπή. Τα γκολ πέτυχαν οι Νικολόπουλος και Κακαλής, ενώ η Καλαμάτα έχασε και πέναλτι με τον Γαλανόπουλο για το 3-1 (το απέκρουσε ο Μίντζηρας). Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο αμυντικός της Πυλιώτικης ομάδας Νίκος Παπαγεωργίου. Ετσι μετά από αυτό το 2-1 η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στον επαναληπτικό που θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στην Πύλο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

90' Τελικό 2-1.

89' Ο Κολημήτρας βρήκε τον Νικολόπουλο που ελίχθηκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

86' Δυνατό χτύπημα φάουλ του Κερμενίδη, με τις γροθιές απομάκρυνε ο Μίτζηρας που ήταν σε καλή θέση.

85' Κίτρινη στον Χοτζάι

83' Παραμένει το 2-1.

76' Ο Λίπι μπήκε στο ματς αντί του Γιακουμή.

75' Ζήτησε πέναλτι η Καλαμάτα σε μαρκάρισμα του Χρ. Παπσγεωργίου στον Νικολόπουλο, δεν είδε παράβαση ο Αλεξέας και μάλλον είχε δίκιο.

69' Κίτρινη στον Γαλανόπουλο. Ο Νινιός μπήκε αντί του Αγγελόπουλου για την Καλαμάτα.

67' Κίτρινη στον Κακαλή.

61' Και άλλη αλλαγή η Πύλος, βγήκε ο Μουράτη και μπήκε ο Γρ. Παπαγεωργίου.

59' Αλλαγή για την Πύλο, βγήκε ο Βασιλόπουλος μπήκε ο Τσώνης.

57' Παραμένει το 2-1 για την Καλαμάτα ενώ μετά την αποβολή του Ν. Παπαγεωργίου συνεχίζουν πλέον και οι δύο ομάδες με 10 παίκτες.

56' Ο Μίτζηρας απόκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Γαλανόπουλου! Παραμένει το 2-1. Ο γκολκίπερ του Τσικλητήρα έπεσε στην αριστερή του γωνία και απεσώβησε το τρίτο γκολ της Καλαμάτας.

55' Πέναλτι για την Καλαμάτα και β΄κίτρινη στον Παπαγεωργίου. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Ν. Παπαγεωργίου στον Λένγκα, μετά από σέντρα του Κερμενίδη.

49' Κίτρινη στον Ν. Παπαγεωργίου.

48' Λάθος πάσα του Ρήγα, ο Διακουμής έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.

47' Πολύ ωραίο γκολ ο Κακαλής και 2-1 η Καλαμάτα! Ο Κερμενίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κακαλής με σουτ στην κίνηση πέτυψε ένα πολύ ωραίο γκολ κάνοντας το 2-1.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45' Ημίχρονο 1-1.

45' Μοναδική ευκαιρία χάνει ο Αγγελόπουλος για την Καλαμάτα. Ο Κερμενίδης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, ο Αγγελόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Μίτζηρα αλλά του έφυγε η μπάλα πάνω στο κοντρόλ και κατέληξε στην αγγαλία του τερματοφύλακα του Τσικλητήρα!

44' Ο Νικολόπουλος ισοφαρίζει 1-1 για την Καλαμάτα! Ο Ανταλής προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά στον Μίτζηρα αλλά πετάχτηκε ο Νικολόπουλος και με πολύ ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

43' Κίτρινη στον Ανταλή

36' Μεγάλη ευκαιρία ο Τσικλητήρας! Ο Μικελάτος βρήκε τον Βασιλόπουλο που έκανε το πλασέ, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά λίγο πριν περάσει την γραμμή έδιωξε ο Λένγκα.

32' Ο παθιασμένος και ωραία στημένος Τσικλητήρας προηγείται δίκαια και πλέον έχει και το αριθμητικό πλεονέκτημα απέναντι στην Καλαμάτα, αρκετοί παίκτες της οποίας φαίνεται να κάνουν... αγγαρεία.

30' Κόκκινη στον Παλιούρα, με δέκα συνεχίζει η Καλαμάτα! Ο Παλιούρας ανέτρεψε τον Μικελάτο λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Βγαίνει τώρα ο Οδεμισιώτης και την θέση του Παλιούρα στα γκολπόστ παίρνει ο Γκαρμίρης.

28' Πρώτη κίτρινη στον Μικελάτο για θέατρο.

26' Πολύ ωραίο γκολ ο Τσικλητήρας 0-1! Ο Βασιλόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από αριστερά και ο Μικελάτος με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

18' Παιχνίδι κέντρου με πολλα λάθη και από τις δύο ομάδες.

10' Ο Τσικλητήρας μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην Α' τοπική είναι δεύτερος, τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Η Καλαμάτα είναι τρεις βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.

9' Σέντρα του Κακαλή από δεξιά, σουτ στην κίνηση ο Αγγελόπουλος όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

4' Ο επαναληπτικός ημιτελικός θα γίνει στις 13 Ιανουαρίου στην Πύλο. Θυμίζουμε ότι το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό έχει πάρει ήδη ο Πανθουριακός.

2' Με πολλές απουσίες σήμερα η Καλαμάτα απέναντι στον κάτοχο του τίτλου Τσικλητήρα.

1' Ξεκίνησε το ματς στο Δημοτικό Στάδιο. Μόλις 100 φίλαθλοι περίπου στις εξέδρες.

Oι συνθέσεις των ομάδων...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Παλιούρας, Κακαλής, Οδεμισιώτης (30' Γκαρμίρης), Λένγκα, Γαλανόπουλος, Κολημήτρας, Αγγελόπουλος (69' Νινιός), Ρήγας, Νικολόπουλος, Κερμενίδης, Γιακουμής (76' Λίπι).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Μίτζηρας, Δούνιας, Ανταλής, Χοτζάι, Μουράτη (61' Γρ. Παπαγεωργίου), Ν. Παπαγεωργίου, Διακουμής (90' Σίνος), Νάτσης, Τσάτσος, Μικελάτος, Βασιλόπουλος (59' Τσώνης).

Διαιτητής είναι ο Αλεξέας με βοηθούς τους Καρβούνη, Αδαμόπουλο.