Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 17:16

Αήττητος το 2015 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

O Oλυμπιακός μετράει 16 νίκες σε ισάριθμα ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την Super League, τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αήττητοι στο «σπίτι» τους στο ελληνικό πρωτάθλημα το ημερολογιακό έτος 2015, αναδεικνύοντας την έδρα του Νέου Φαλήρου ως μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εκτός των άλλων, οι Πειραιώτες, στο πρώτο μισό του εφετινού πρωταθλήματος, ολοκλήρωσαν έναν γύρο με 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες ξεπερνώντας το ρεκόρ της θρυλικής ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι (11 στα 11). Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προστεθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα στο 2015.

Οι σημαντικότερες νίκες του Ολυμπιακού μέσα στο 2015:

- Στις 19 Απριλίου επικράτησε με 4-0 του Λεβαδειακού και εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της Ιστορίας του.

- Στις 3 Μαΐου απέναντι στην Καλλονή (5-0) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φιέστα εορτασμού ενός ακόμα τροπαίου.

- Οι Πειραιώτες, στις 26 Σεπτεμβρίου, νίκησαν 5-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επικράτησή τους την εφετινή σεζόν στο «Γ. Καραϊσκάκης».

- Στις 17 Οκτωβρίου η ΑΕΚ ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις «ερυθρόλευκες» νίκες και μάλιστα με το ευρύ 4-0.

- Στις 13 Δεκεμβρίου, στο τελευταίο εφετινό ματς του Ολυμπιακού στην έδρα του, επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού ολοκληρώνοντας το απόλυτο σερί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ