Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 15:35

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Πάει για άλλες 4 "δυνατές" μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

Διαφορετικό σε μεγάλο βαθμό θα είναι το ρόστερ του Τέλλου Άγρα τη νέα χρονιά, μιας και θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις αλλά και μεταγραφές.

Καταρχήν στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων παρελθόν αποτελούν ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο Θοδωρής Σταθάς και ο Βαντίμ Κολεζνιτσένκο που έφυγε μόνιμα για το εξωτερικό.
Μεγαλύτερη απώλεια είναι αναμφίβολα του Ντινιωτάκη που ήταν από τους καλύτερους του Άγρα στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, χωρίς  πάντως να έχει έφεση στο γκολ αν και μεσοεπιθετικός.
Επίσης η διοίκηση εδώ και πάνω από ένα μήνα έχει τελειώσει τον Μάρκο Φίλαϊ και δεν υπολογίζεται ούτε αυτός για τη συνέχεια.
Αρα μιλάμε για τέσσερις απώλειες ποδοσφαιριστών για το σύλλογο των Γαργαλιάνων.
Είναι δεδομένο όμως πως αυτά τα κενά και όχι μόνο θα καλυφθούν από παίκτες μεγαλύτερης αξίας, αφού στα σκαριά είναι τουλάχιστον πέντε μεταγραφές.
Ήδη το πρώτο απόκτημα είναι ο 33χρονος μεσοαμυντικός Βασίλης Κοσυφολόγος που κάνει εδώ και καιρό προπονήσεις με την ομάδα του Θανάση Λακριντή.
Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που μπορεί να προσφέρει τόσο στην άμυνα όσο και στα χαφ και με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στη Μεθώνη ο Λακριντής.
Από εκεί και πέρα επαφές υπάρχουν με παίκτες τόσο εντός όσο και εκτός Μεσσηνίας σε όλες τις γραμμές.
Στόχος της διοίκησης είναι όχι απλά να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, αλλά να χτίσει και για τη νέα χρονιά με τον πήχη να μπαίνει ψηλότερα.

Συσπείρωση και
ενωτικό κλίμα

Το ευχάριστο είναι πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει συσπείρωση παλιών και νέων παραγόντων που θέλουν να δουν τον Άγρα εκεί που πρέπει, να πρωταγωνιστεί δηλαδή στην Α' τοπική.
Όπως επισημαίνει και ο πρόεδρος Βασίλης Καραχούντρης το κλίμα στην ομάδα είναι ενωτικό, η διοίκηση έχει εντοπίσει τα λάθη της και επιθυμεί να διδαχθεί από αυτά.
Παρά τον μέτριο πρώτο γύρο με την συγκομιδή των 16 βαθμών, υπάρχει αισιοδοξία πως στο δεύτερο ο Άγρας θα διαγράψει καλύτερη πορεία και θα ξεφύγει σύντομα από τις τελευταίες θέσεις.
"Ο κόσμος είναι δίπλα μας και ανταποκρίνεται, όμως το θέλουμε ακόμη πιο κοντά να στηρίξει την προσπάθεια μας. Το προσκλητήριο είναι ανοικτό προς όλους", επισημαίνει ο κ. Καραχούντρης.

Χορός στις 5 Ιανουαρίου

Το ενωτικό κλίμα φαίνεται και από το γεγονός ότι ο χορός της ομάδας θα γίνει την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στο μαγαζί Centro του τέως προέδρου της ομάδας Βασιλη Αγγελόπουλου, που βρίσκεται στην πλατεία των Γαργαλιάνων.
Στα αγωνιστικά οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και σήμερα θα δώσουν φιλικό στην Ηλεία με γειτονική ομάδα.
Στο φιλικό μάλιστα θα δοκιμαστούν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την Αθήνα, με σκοπό αν ικανοποιήσουν να αποκτηθούν.