Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 14:06

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με νέο πρόσωπο στο 2016 - Πολλές αποχωρήσεις και μεταγραφές τον Ιανουάριο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με νέο πρόσωπο στο 2016 - Πολλές αποχωρήσεις και μεταγραφές τον Ιανουάριο

Το τέλος του 2015 βρίσκει την Καλαμάτα στις τελευταίες θέσεις στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής και η πραγματικότητα λέει ότι θα παλέψει στο β' γύρο για να αποφύγει έναν οδυνηρό υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή, η μεταγραφική ενίσχυση Η διοίκηση σε συνεργασία με το Λεωνίδα Μπίλη έχουν λοιπόν έτοιμο το πλάνο για το Γενάρη. Μάλιστα ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης έχει καταθέσει ήδη επίσημες προτάσεις και αναμένει απαντήσεις εντός της εβδομάδας. Οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν και οι υπογραφές.
Θυμίζουμε, ότι ο Λ. Μπίλης έχει ζητήσει έξι παίκτες εκτός Μεσσηνίας, ενώ θα γίνουν και 2-3 προσθήκες με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο νομό.
Με άλλα λόγια η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί με τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο 2016, έχοντας σχεδόν διψήφιο αριθμό νέο προσώπων, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Θωμάς,  Ιλιεφ, Κραστόβτσεφ, Χαλκιαδάκης, Καραλής, Διαμαντής και Κωνσταντινίδης. Η λίστα των αποχωρήσεων ενδέχεται να μεγαλώσει τις επόμενες μέρες, κάτι που θα εξαρτηθεί και από το αποτέλεσμα των μεταγραφικών επαφών.
Ο Γ. Ράλλης, που επιστρέφει σήμερα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας στους Μεσσήνιους φιλάθλους, λέγοντας ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις το Γενάρη.
Αισιόδοξος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είναι και ο Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος εκτιμά ότι μέχρι το κρίσιμο ματς με το Βύζαντα Μεγάρων, θα έχουν ολοκληρωθεί αρκετές μεταγραφές.

Επιστροφή στη δράση

Ο τεχνικός της Καλαμάτας πέρασε με την οικογένειά του τις γιορτές στην Αριδαία και σήμερα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες που πέρασαν μακριά από την Καλαμάτα τα Χριστούγεννα, μιας και ξεκινούν οι προπονήσεις, μετά από πενταήμερο ρεπό.
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 2 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Οι ρυθμοί πλέον θα ανέβουν και ρεπό (αν θα δοθεί) θα υπάρξει μόνο την πρώτη μέρα του νέου έτους.




.