Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 13:49

Τσικλητήρας Πύλου: Ενίσχυση για το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση στον Τσικλητήρα...

Η ομάδα της Πύλου θα προχωρήσει σε 2-3 ποιοτικές προσθήκες τον Ιανουάριο προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο στην Α' τοπική και το δικαίωμα να διεκδικήσει στα μπαράζ την άνοδο στη Γ' εθνική.
Στόχος βέβαια είναι και το κύπελλο Μεσσηνίας, μιας και η ήττα με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό από τη "Μαύρη Θύελλα", αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.
Ο Τσικλητήρας θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς που θα γίνει στις 13 Γενάρη στην Πύλο και να προκριθεί στον τελικό, όπου περιμένει ο Πανθουριακός.
Οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν εντοπιστεί, όμως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, η διοίκηση δεν προχωρά σε ανακοινώσεις. Μέσα στην εβδομάδα όμως εκτιμάται ότι θα σημειωθούν εξελίξεις. Οσον αφορά τις αποχωρήσεις, παρελθόν αποτελεί ο Δημήτρης Κουτίβας για προσωπικούς λόγους και για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη αποχώρηση.

Επιστροφή στο γήπεδο

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες του Τσικλητήρα επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά από τετραήμερο ρεπό. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη, ενώ ενδέχεται να δοθεί και φιλικό ματς.
Ο Μπίζος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο Ν. Παπαγεωργίου είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με το Μιλτιάδη.