Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 13:29

Δεν τα παρατάνε για τον τίτλο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Oπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η Κυπαρισσία βρίσκεται σε θέση κυνηγού στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α' τοπικής.

Η ειδοποιός διαφορά όμως είναι ότι ο ΑΟΚ είναι πλέον στο - 8 από τον πρωτοπόρο Πάμισο και όχι στο -4 όπως πέρυσι, ενώ φέτος κυνηγά και τον Τσικλητήρα Πύλου που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.
Με άλλα λόγια, καλείται να ξεπεράσει δύο εμπόδια και μη έχοντας περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Η περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας πρέπει να χτίσει ένα σερί επιτυχιών στο δεύτερο γύρο, ελπίζοντας παράλληλα σε "γκέλες" των πρωτοπόρων. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά στην Κυπαρισσία λένε ότι δεν θα τα παρατήσουν.
Ως εκ τούτου ο ΑΟΚ θα προχωρήσει σε 2-3 προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Για την ώρα δεν υπάρχει πάντως κάτι ανακοινώσιμο, με τον προπονητή Γιάννη Δανίκα να τονίζει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά στο γήπεδο. Ηδη από χθες οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ αύριο ίσως δοθεί φιλικό ματς με γειτονικό σωματείο.
Ο Μιτρόφ βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα προλάβει το πρώτο ματς του 2016 με αντίπαλο το Διαβολίτσι.
Για το Ντιόπ δεν έχει αλλάξει κάτι και όσο παραμένει άλυτο το πρόβλημα με τα χαρτιά της παραμονής στη χώρα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Τέλος, για το Μιλοσκέσκι είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο μετά το χαμό της γυναίκας και του και είναι άλλωστε το τελευταίο που απασχολεί άπαντες τη δεδομένη στιγμή. Η οικογένεια του ΑΟΚ βρίσκεται στο πλευρό του Σκοπιανού ποδοσφαιριστή αυτές τις δύσκολες μέρες.