Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 13:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Επιμένουν να φύγουν Αθανασόπουλος και Κερμενίδης

Γράφτηκε από τον

Μετά από πενταήμερο ρεπό οι παίκτες της Καλαμάτας επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις.

Οχι όμως όλοι, αφού οι Βασίλης Αθανασόπουλος και Νίκος Κερμενίδης δεν έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο του Ασπροχώματος,  Τόσο ο έμπειρος επιθετικός, όσο και ο ικανός μέσος έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία να αποχωρήσουν από τη "Μαύρη Θύελλα".
Πρόκειται για δύο βασικά στελέχη, που αν φύγουν θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Οι δύο παίκτες θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, ενώ αναμένονται και άλλες αποχωρήσεις.
Εκτός από τους παραπάνω, απουσίαζαν δικαιολογημένα και οι Κολημήτρας, Παλιόυρας, Λίπι,  Καλαγκάνης, Παναγιωτόπουλος και Τορεζάνι. Οι τρεις τελευταίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία από τη Δευτέρα.

Τσόπελας και Λιόλιος στην προπόνηση

Με την Καλαμάτα προπονήθηκαν χθες και οι Γιάννης Τσόπελας και Νίκος Λιόλιος, που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος σε Λαμία και Καβάλα, αντίστοιχα. Αμφότεροι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" και με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα,  ζήτησαν από το Λεωνίδα Μπίλη να πάρουν μέρος στην προπόνηση,  Κάτι που δέχτηκε με... χαρά ο προπονητής της Καλαμάτας.
Το σημερινό ραντεβού έχει δοθεί για τις 10.30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν νέα πρόσωπα, μιας και η Καλαμάτα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με ορισμένους παίκτες. Μέχρι όμως να τελειώσει και το τυπικό μέρος, η διοίκηση δεν προχωρά σε ανακοινώσεις.