Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 13:45

Αποχωρεί ο Πάτρικ Ανδρέου από τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Ο Τάσος Τρακάκης ήρθε, ο Πάτρικ Ανδρέου.. φεύγει.

Μετά την απόκτηση του 25χρονου Λάκωνα γκολκίπερ από τον Ολυμπιακό Γυθείου, η ομάδα της Μεσσήνης θα λύσει τη συνεργασία της με τον Πάτρικ Ανδρέου.
Ο υψηλόσωμος πορτιέρο ήταν η δεύτερη επιλογή για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, μιας και ο Αντώνης Μαυρέας εμπιστεύεται τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο.
Ετσι αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ανδρέου και πλέον θα υπάρχει ανταγωνισμός Τρακάκη - Κωνσταντακόπουλου για το Νο1, μιας και το πρώτο χειμερινό απόκτημα έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες.
Το βέβαιο είναι ότι ο Πάμισος διαθέτει ένα εξαιρετικό δίδυμο στη δύσκολη αυτή θέση και πλέον κινείται για την απόκτηση ενός έμπειρου μέσου.
Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της Αθήνας, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν αποκλείεται οι Νησιώτες να "ψωνίσουν" και από τη μεσσηνιακή αγορά (εξετάζεται η περίπτωση ενός νεαρού μεσοεπιθετικού από ομάδα Α' τοπικής).
Οσον αφορά τις αποχωρήσεις, Παναγιώτης Τσώνης και Θοδωρής Κατσιβαρδέας θα συνεχίσουν - αν δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή- στην Ανδρούσα και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα φύγουν και άλλοι παίκτες.
Ο Αντώνης Μαυρέας βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του το ρόστερ θα πάρει την τελική μορφή. Μπορεί βέβαια ο προπονητής του Παμίσου να απουσιάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προπονήσεις έχουν σταματήσει.
Ο συνεργάτης του Αντώνης Παπαγιαννόπουλος είναι αυτός που έχει την ευθύνη αυτό το διάστημα. Απουσιάζουν μόνο με άδεια οι Κορομηλάς, Τουρλίδας, Μπερερής, αλλά και ο Ανδρέου που δεν υπολογίζεται για το δεύτερο γύρο.