Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 14:20

Ενίσχυση στην άμυνα θέλει η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον

Η Σπερχογεία πήρε νίκη - ανάσα με το Δώριο στο φινάλε του πρώτου γύρου της Α' τοπικής, αλλά ακόμα δεν μπορεί να αισθάνεται βέβαιη όσον αφορά την παραμονή.

Οι "ταύροι" είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και απαιτείται ένα σερί επιτυχιών για να διώξουν το άγχος. Επιπλέον θα χρειαστεί να διορθώσουν και τα κακώς κείμενα στην άμυνα. Γι' αυτό και θα αποκτηθούν 2-3 παίκτες που θα ενισχύσουν τα μετόπισθεν. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, παρά μόνο ότι έχει επέλθει εδώ και καιρό συμφωνία με τον Μάρκο Φίλαι. Για να ενταχθεί όμως στο ρόστερ της Σπερχογείας, θα πρέπει να αποδεσμευτεί και από τον Τέλλο Αγρα όπου και ανήκει.

Δύο φιλικά μέσα
στην εβδομάδα

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Σπερχογεία θα δώσει σήμερα στις 6 μ.μ. φιλικό ματς στο γήπεδό της με την Αμφεια, ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Αρφαρών (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η έδρα).
Εκτός είναι ο Γιάννης Γιακουμής που έχει υποστεί διάστρεμμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2016 με τον Πάμισο, ο Γιώργος Καλόμαλος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Θανάση Γεωργαντά.