Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 19:03

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εδωσε τα χέρια και με Λιόλιο - Πέντε νέες αποχωρήσεις

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Εδωσε τα χέρια και με Λιόλιο - Πέντε νέες αποχωρήσεις

Μετά το Γιάννη Τσόπελα και ο Νίκος Λιόλιος επιστρέφει μετά από 1,5 χρόνο στην Καλαμάτα.

Ο 24χρονος αμυντικός (αριστερό μπακ) έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα (πέρυσι ήταν στον Αρη) και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της '"Μαύρης Θύελλας". Ο Λιόλιος συμμετείχε άλλωστε εδώ και μέρες στις προπονήσεις της μεσσηνιακής ομάδας, η οποία θα λέγαμε ότι αλλάζει όλη την άμυνα της, αφού απέκτησε ακόμα τον γκολκίπερ Αγγελο Σταυράκη και τους αμυντικούς Γιάννη Τσόπελα και Γιάννη Κανταρτζή.  Ακόμα χθες τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του έμπειρου μέσου Ανδρέα Χατζηλιόντα, ενώ τη φανέλα της "Μαύρης Θύελλας" θα φορέσει και ο ταλαντούχος επιθετικός Γιώργος Μουλιάτος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανθουριακό. Σήμερα αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ένας νεαρός στόπερ (αριστεροπόδαρος) από τη Βόρεια Ελλάδα ώστε να υπογράψει και να ανακοινωθεί.
Να σημειωθεί ότι από τους νεοαποκτηθέντες, ο Τσόπελας που έπαιζε σε ομάδα Β' εθνικής (Λαμία) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φεβρουαρίου.
Εκτός όμως από προσθήκες, έχουμε και νέες αποχωρήσεις στην Καλαμάτα.

Ζήτησαν να φύγουν Καλαγκάνης, Αγγελόπουλος

Οι Πιέρ Καλαγκάνης και Μάριος Αγγελόπουλος δεν έδωσαν το παρών στη χθεσινή πρωινή προπόνηση και ούτε στο φιλικό το απόγευμα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Αμφότεροι ζήτησαν να φύγουν και δεν υπολογίζονται από το Λεωνίδα Μπίλη. Το ίδιο ισχύει και τους Ηλία Κουντάνη, Δήμο Νινιό και Πάρη Δούμουρα, οι οποίοι αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Η "Μαύρη Θύελλα" θα παρουσιαστεί λοιπόν με τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο γύρο της Γ' εθνικής, όπου θα επιδιώξει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να μείνει άνετα στην κατηγορία.
Το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει στο 2016 είναι ο Βύζας Μεγάρων, εντός έδρας την προσεχή Κυριακή. Εκτός πλάνων πέρα από τον Τσόπελα, είναι και ο τιμωρημένος γκολκίπερ Παλιούρας, με τον Λ. . Μπίλης να έχει χθες την ευκαιρία να τσεκάρει όλους τους παίκτες του σε συνθήκες παιχνιδιού στο φιλικό που δόθηκε με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.