Πέμπτη, 07 Ιανουάριος 2016 20:00

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου

Γράφτηκε από τον

Στις 20 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει το προπαιδικό πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 όπως γίνεται γνωστό μέσα από την σχετική προκήρυξη που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΣΜ.


Η κλήρωση του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στα γραφεία  της ΕΠΣΜ.
Τα σωματεία που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στο προπαιδικό πρωτάθλημα θα πρέπει να το δηλώσουν με το σχετικό έγγραφο και το παράβολο συμμετοχής 50 ευρώ, έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΠΣΜ.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2002-2003 και 2004.
Να σημειωθεί ότι είναι υποχρεωτική είναι η συμμετοχή των σωματείων της Α' και Α1 κατηγορίας καθώς και της Γ' Εθνικής σε αυτό το πρωτάθλημα εφόσον δεν έλαβαν μέρος στο παιδικό.
Ακόμη τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο προπαιδικό πρωτάθλημα μπορούν να δανείζονται ποδοσφαιριστές από άλλα σωματεία που δεν δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό (όπως ίσχυσε και για το παιδικό πρωτάθλημα).
Επίσης ομάδα που δήλωσε συμμετοχή και παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα μετά την κλήρωση των αγώνων και πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κατά την επόμενη ποδ/κή περίοδο.