Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 17:53

ΔΩΡΙΟ: Μονόδρομος η νίκη με Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ: Μονόδρομος η νίκη με Μεσσηνιακό

Δύσκολη αποστολή στο πρώτο επίσημο αγώνα του νέου έτους έχει το Δώριο, που αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μεσσηνιακό.


Το Δώριο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που βρίσκεται εκεί. Έτσι έχει αρκετά δύσκολο έργο και με τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια νίκη θα είναι ότι καλύτερη αυτή την περίοδο.
Ο προπονητής Γιάννης Αντωνόπουλος με εξαίρεση τον τραυματία Γιάννη Κωτσάκη δεν έχει άλλα προβλήματα, καθώς οι Θανάσης Ψωρομύτης, Βασίλης Μωράκης συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και προετοιμάζει την ομάδα του για το δύσκολο εντός έδρας ματς με το Μεσσηνιακό για το οποίο μιλώντας στο "Notosport", δήλωσε: «Παρά τα προβλήματα που έχουμε ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Τα παιδιά έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Από εκεί και πέρα γίνεται προσπάθεια σε συνεργασία του κ. Αντωνόπουλου με τους ανθρώπους της διοίκησης να ενισχυθεί η ομάδα στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή, ενώ θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στη θέση του Παναγιώτης Ξυδιά, που έχει ζητήσει να φύγει. Στόχος είναι η απόκτηση ενός αμυντικού και δύο μέσων. Οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας να υπάρξει συμφωνία συνεργασίας με κάποιους.
Σε ότι αφορά τον Γιάννη Κωτσάκη, εδώ και καιρό έχει υποβληθεί σε εγχείρηση μηνίσκου και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στο τέλος του μήνα.