Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 18:07

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δύσκολη αποστολή με Αστέρα Αρφαρών

Γράφτηκε από τον

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στην πρεμιέρα του β' γύρου της Α' τοπικής, καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Αρφαρών.


Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2016 να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθούν μακριά από τη επικίνδυνη ζώνη, καθώς επίσης και να έχει αξία η σπουδαία εντός έδρας νίκη με τη λήξη του α' γύρου επί της φιλόδοξης Κυπαρισσίας. Βέβαια δεν παραγνωρίζουν το γεγονός ότι ο αντίπαλος τους είναι πιο χαμηλά στη βαθμολογία και δεν θέλει να μπλέξει σε σενάρια παραμονής. Έτσι η προσπάθεια για να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα δεν θα είναι εύκολη κάτι που γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Σπάλλας ο οποίος μίλησε στο "Notosport": «Δουλέψαμε πολύ καλά στις διακοπές, ενώ δώσαμε λίγες ημέρες ρεπό στα παιδιά. Πιστεύω να φανούμε έτοιμοι στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς. γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα, που πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Αρφαρών ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, την Τετάρτη ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε φιλικό την Καλαμάτα, ενώ χθες πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα στα Αρφαρά.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Μάριος Μαρούδας, Νίκος Τσαναλίας και Παναγιώτης Ανδρεάκος, οι οποίοι είχαν πάρει άδεια για τις γιορτές, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο Παναγιώτης Παπαδέας, που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Εθνικό Μελιγαλά και είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο κ. Σπάλλας δεν υπολογίζει στον Βασίλη Τζίφα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε (θλάση στο δικέφαλο), αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να συμμετάσχει σε αγώνα. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και θα υπολογίζεται από τους επόμενους αγώνες.
Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του κ. Σπάλλα, καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες.
Στον Ολυμπιακός δεν ασχολούνται με μεταγραφικά θέματα, εκτός αν υπάρξει κάτι το εξαιρετικό. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του κ. Σπάλα: «Εχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που έχουμε στο έμψυχο δυναμικό και θα συνεχίσουμε με αυτά. Μόνο σε περίπτωση που βρεθεί κάτι αξιόλογο θα ασχοληθούμε».