Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2016 18:27

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Πήρε Κατσαρέα για τα γκολπόστ

Γράφτηκε από τον

Την εστία του Αστέρα θα υπερασπίζεται πλέον ο Τζανέτος Κατσαρέας.

Ο 29χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Πανθουριακό και συμφώνησε με την ομάδα των Αρφαρών. Πρόκειται για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή, η οποία ήταν απαραίτητη με δεδομένο ότι αποχώρησε ο τερματοφύλακας Γιώργος Νιάρχος προκειμένου να ασχοληθεί με τη διαιτησία.
Δεν αποκλείεται ο Κατσαρέας να είναι και το μοναδικό νέο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο, αφού στα Αρφαρά τονίζουν ότι δεν καίγονται για μεταγραφές και θα γίνει άλλη κίνηση, μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Αστέρας προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το αυριανό εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Καλαμάτας.
"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Στην έδρα μας όμως πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να σωθούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο". το σχόλιο του προπονητή Στάθη Βανικιώτη για το πρώτο επίσημο ματς στο 2016.
Θυμίζουμε, ότι η ομάδα των Αρφαρών βρίσκεται στην 13η θέση της Α' τοπικής με 15 βαθμούς και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.