Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 19:36

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εκοψε πίτα με ευχές για τίτλο - Ο Δανίκας το φλουρί!

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Εκοψε πίτα με ευχές για τίτλο - Ο Δανίκας το φλουρί!

Με πολλές ευχές και αισιοδοξία για επίτευξη των στόχων της ομάδας καθώς μένει ακόμη ένας ολόκληρος γύρος του πρωταθλήματος έκοψε χθες το απόγευμα την πίτα του ο ΑΟ Κυπαρισσίας αμέσως μετά την προπόνηση.


Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φωτεινός μαζί και  η άνοδος όπως επισήμανε ο προπονητής Γιάννης Δανίκας που ήταν και ο τυχερός καθώς του έτυχε το φλουρί που αντιστοιχεί σε 300 ευρώ. Μάλιστα έδωσε το σύνθημα για πολύ και σκληρή δουλειά καθώς μόνο έτσι υπογράμμισε μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.
Η ομάδα της Κυπαρισσίας ήδη ενισχύθηκε με δύο μεταγραφές και ο κ. Φωτεινός προανήγγειλε και άλλες προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.
Η κοπή της πίτας έγινε από τον πρόεδρο που έδωσε της ευχές του προς όλους για υγεία πάνω από όλα , παρουσία των μελών της διοίκησης του τεχνικού επιτελείου σε μια όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Δίνοντας τις ευχές και μιλώντας για τη νέα χρονιά ο κ. Φωτεινός σημείωσε «Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά με υγεία , το 2016 να είναι ένα έτος πιο δημιουργικό και πιο παραγωγικό με λιγότερες δυσκολίες από αυτές που συναντήσαμε το 2015. Στους παίκτες και σε όλη την ομάδα εύχομαι να έχουν υγεία ,  το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει , έχει ένα γύρο ακόμα. Εμείς σαν διοίκηση κάναμε το καθήκον μας ενισχύσαμε την ομάδα και άλλο και θα κάνουμε και άλλες κινήσεις να ενισχυθεί η ομάδα , το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτό το ιστορικό σωματείο και την πόλη μας είναι να μην τα παρατήσουμε και να κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε ακόμη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που στόχος αυτός είναι»
Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Δανίκας σημείωσε «Τη νέα χρονιά να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο , ευτυχία , λιγότερος πόνος και δυστυχία και να πετύχουμε τον στόχο μας που με πολύ δουλειά και ιδρώτα μπορούμε να κατορθώσουμε , ο οποίος είναι η άνοδος. Για να πετύχεις κάτι πρέπει να δουλέψεις πολύ μέσα στο γήπεδο τα πράγματα δεν έρχονται μόνα τους θέλουν πάρα πολύ δουλειά και δουλεύουμε. Κάποια αποτελέσματα δεν μας έχουν έρθει μέχρι τώρα , σε κάποια παιχνίδια είμαστε πολύ καλύτεροι και δεν μπορέσαμε να τα κερδίσουμε. Πιστεύουμε ότι με την δουλειά που κάναμε στην διακοπή και την δουλειά που κάνουμε συνέχεια σιγά – σιγά θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε. Είναι ένας γύρος ολόκληρος ακόμη , έχουμε όλες τις δυνατότητες , ενισχυθήκαμε και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που έφερε δύο παίκτες οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Με την πολύ δουλειά μπορούμε να πετύχουμε τον στόχος μας και θα τον παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική»
Κ.Μπ.