Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 20:46

ΑΙΑΝΤΑΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 5-0: Ευρεία νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον

Επιβλητική νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αίαντας, που κέρδισε με 5-0 τον Χανδριναϊκό στο "Π. Μπαχράμης" και ξεκίνησε με το δεξί τα επίσημα παιχνίδια του, το 2016.


Με ένα γκολ στο α' μέρος και άλλα τέσσερα στην επανάληψη η Καλαματιανή ομάδα έφτασε σχετικά εύκολα στην κατάκτηση των τριών πόντων.
Ο Χανδριναϊκός, που αγωνίστηκε με απουσίες  (Θανάσης Φωτόπουλος, Διονύσης Κατσιγιάννης, Θανάσης Κοντός και ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Κατσιγιάννης), προσπάθησε στη διάρκεια του ματς να διεκδικήσει κάτι θετικό όμως με εξαίρεση μια αξιόλογη φάση στο 77', δεν έδειξε ικανός να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αίαντα.
Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Στραβάκος με συρτό σουτ αξιοποιώντας την ωραία πάσα του Αλεξανδρόπουλου. Στο 71' μετά από ωραία ενέργεια του Ξενιού, ο οποίος έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και πάσαρε στον Αντεμάι, ο οποίος με δυνατό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0. Τρία λεπτά μετά ο Ξενιός με πλασέ σημείωσε το 3-0. Στο 84' από κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου ο Ζέρβας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 90' ο Ζαγαρέλος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Καλές φάσεις για γκολ έχασαν οι Τριάντος και Καραμπάτσος. Συγκεκριμένα στο 42' κοντινή κεφαλιά του Τριάντου απέκρουσε σωτήρια ο Γιαννακόπουλος. Στο 77' σε σουτ του Καραμπάτσου μέσα από την περιοχή ο Μπαχράμης απέκρουσε σωτήρια.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Μπαχράμης, Περιβολάρης, Λαγωνικάκος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Αλεξανδρόπουλος, Παπαβασιλόπουλος (75' Παπαθεοδωρίδης), Αντεμάι, Τριάντος (64' Ζέρβας), Στραβάκος (64' Αντωνόπουλος), Ξενιός.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Λίτο, Καρανταράκης, Μεμά (30' λ.τρ. Αλ. Κοντός, 70' Μάλαμας, 80' λ.τρ. Πετ. Νικητόπουλος), Κόντι, Ζωγόπουλος, Σαχινάι, Καλδής, Καραμπάτσος, Κοκάι, Γιάνναρης.