Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 21:25

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 2-2: Πήρε βαθμό στο φινάλε με Κάλελη

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Πεταλίδι, όπου ο τοπικός Απόλλωνας και ο Νέος Αρις έμειναν στο 2-2.


Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με το Νέο Αρι να ισοφαρίζει το γκολ που δέχτηκε στο 80'.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο και έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τους Ι. Σκαλιώτη, Καλογερόπουλο και Μαρκόπουλο, αλλά μόνο μια φορά βρήκαν δίχτυα. Το κατάφεραν μόλις στο 5' με σουτ του Αναστασόπουλου έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον ίδιο τρόπο και σκόρερ τον Μπογκντάνι, στο 50'. Τρία λεπτά μετά ο Κ. Κορμπής με πλασέ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης έχασε καλή ευκαιρία στο 60' όταν σε τετ-α-τετ με τον Ρουμελιώτη, ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια. Ο Απόλλωνας έκανε την ανατροπή (προσωρινά), στο 80' με σέντρα σουτ του Κ. Κορμπή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Καλογερόπουλο και Μαρκόπουλο και τελικά την πέτυχαν στο 93' με τον Κάλελη (είχε μπει ως αλλαγή) με σουτ μέσα από την περιοχή.
ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Μπεκιάρης, Ε. Χρονόπουλος, Τσερίκου (90' Γ. Παναγόπουλος), Πανταζόπουλος, Καπρουλάς, Στασινός (65' Γ. Κορμπής), Κ. Κορμπής, Ανδ. Χρονόπουλος, Λ. Δαμήλος (45' Ι. Παναγόπουλος), Ξαρχάκος, Μπογκντάνι.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Αρβανίτης, Σαρρής, Φλέσσας, Πλέγκι, Καλογερόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Κατσιμαγκλής (70' Κάλελης), Γρίβας.

Μεταγραφές και επιστροφές στο Νέο Αρι


Σε ενίσχυση με στόχο την παραμονή προχώρησε η διοίκηση του Νέου Αρι.
Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Γιώργος Κωστέας αμυντικός από Ασπρόχωμα, Τηλέμαχος Μπουζαλάς αμυντικός μέσος από Παναθηναϊκό Καλαμάτας και Παναγιώτης Καλογερόπουλος μεσοεπιθετικός φοιτητής από Πύργο (έπαιξε στο χθεσινό ματς). Από εκεί και πέρα επέστρεψαν οι Γρηγόρης Κωστόπουλος αμυντικός (έπαιζε σε Πανευαϊκό), Κώστας Κοσμάς τερματοφύλακας και μετά από 3μηνη απουσία λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Γρίβας επιθετικός.
Η ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς έχει επέλθει συμφωνία με άλλους δύο παίκτες (από Α' τοπική) έναν μέσο και έναν επιθετικό.