Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 21:12

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-2: Με τρία πέναλτι και δύο αποβολές

Γράφτηκε από τον

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε χθες το βράδυ ο Κεραυνός επικρατώντας στο "Π. Μπαχράμης" του Ασπροχώματος με 3-2.


Πέντε γκολ, τα τρία με πέναλτι, δύο αποβολές ήταν μερικά από τα κύρια στοιχεία της αναμέτρησης, που βρήκε στο τέλος τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για την κατάκτηση των τριών πολύτιμων πόντων.
Στο 10΄ ο Καναλουπίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 20' ο Φίλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσορώνη και ο διαιτητής Σερεμέτης σφύριξε αμέσως το πέναλτι και δευτερόλεπτα μετά απέβαλε τον παίκτη του Κεραυνού, γιατί ήταν τελευταίος αμυντικός. Μάλιστα η απόφασή του αυτή έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε παράβαση. Ο Φίλιος ήταν εύστοχος και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35' ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Κεραυνό πετυχαίνοντας το 2-1. Στο 70' ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σταθόπουλου, από αμυντικό. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έκανε το 3-1. Στο 75' το Ασπρόχωμα κέρδισε νέο πέναλτι και πάλι σε ανατροπή του Φίλιου από το Νιάρχο αυτή τη φορά. Ο Φίλιος ήταν και πάλι εύστοχος και μείωσε σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
Με 10 παίκτες τελείωσε τον αγώνα και το Ασπρόχωμα λόγω της αποβολής του Στ. Χαρίτου στο 55' με 2η κίτρινη γιατί έκανε θέατρο για πέναλτι, σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή Σερεμέτη.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γιαμαρέλος, Σαμπιόν, Τσορώνης, Καναλουπίτης, Νιάρχος, Σωτηράκος, Κότσης, Σταθόπουλος (80' Μαυροειδής), Αγγ. Γεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου (87' Αναζίκος), Βοσνάκης.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Μουράτι (80' Αναστασόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Φουρναράκος (75' Χριστόπουλος), Βεργόπουλος, Φλέσσας, Λυμπιώτης, Ντάσης (65' Γυφτέας), Πετσόπουλος, Στ. Χαρίτος, Φίλιος.