Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 13:09

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Iκανοποίηση Δανίκα για Μοντεσάντο, Φράγκο

Γράφτηκε από τον

Με τους νεοαποκτηθέντες Σταύρο Μοντεσάντο και Σπύρο Φράγκο (φωτό) στην 11άδα, η Κυπαρισσία νίκησε την Κυριακή με το ευρύ 4-0 τον ενισχυμένο Α.Ο. Διαβολίτσι και μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο 2016.

Ο Γιάννης Δανίκας εμπιστεύτηκε φανέλα βασικού τόσο στον 31χρονο μεσοεπιθετικό, όσο και στον 21χρονο αμυντικό και δηλώνει ικανοποιημένος από την απόδοσή τους.
"Τα νέα παιδιά μπήκαν πολύ γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας και βοήθησαν αρκετά. Ολες οι γραμμές δούλεψαν σωστά και είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα", λέει ο προπονητής της Κυπαρισσίας, ο οποίος προσμένει και την επιστροφή του Ιλιε Μιτρόφ. Ο τελευταίος ανεβάζει ρυθμούς και θα βοηθήσει τον ΑΟΚ στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής και λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή.
Πρόθεση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνει πάντως μία ακόμα προσθήκη στο χώρο του κέντρου. Αν όμως δεν βρεθεί παίκτης που θα κάνει τη διαφορά, τότε η ενίσχυση θα σταματήσει στους Μοντεσάντο και Φράγκο.
Αγωνιστικά, η Κυπαρισσία θα αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας με την Ανδρούσα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.