Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 13:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το μυαλό στο ματς κύπελλου με Πύλο

Γράφτηκε από τον

Μετά το νικηφόρο ματς με τον Βύζαντα Μεγάρων, η προσοχή στη "Μαύρη Θύελλα" στρέφεται στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό με τον Τσικλητήρα στην Πύλο (2.30 μ.μ.).

Η "Μαύρη Θύελλα" μετά τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς, έχει προβάδισμα για τον τελικό -όπου προσμένει ο Πανθουριακός- αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.
Κατά τα άλλα η Καλαμάτα θα είναι μια τελείως νέα ομάδα στο 2016 και οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι πήραν μια πρώτη γεύση στη προχθεσινή αναμέτρηση με το Βύζαντα, όπου ξεκίνησαν στην 11άδα πέντε νεοαποκτηθέντες. Ο λόγος για τους Σταυράκη, Λιόλιο, Κανταρτζή, Κασμερίδη και Χατζηλιόντα. Ο Μουλιάτος που επίσης αποκτήθηκε το Γενάρη ήταν στον πάγκο, ενώ ο Τσόπελας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Φεβρουαρίου.
Και οι πέντε που αγωνίστηκαν είχαν θετικό πρόσημο, αλλά αυτός που ξεχώρισε ήταν ο νεαρός στόπερ Κασμερίδης που δεν έχασε μονομαχία, αν και βρισκόταν ελάχιστα εικοσιτετράωρα στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και δεν γνώριζε καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.
Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο ματς με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας (24 Ιανουαρίου) θα βοηθήσει τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν και η Καλαμάτα να παρουσιαστεί καλύτερη στο δεύτερο γύρο προκειμένου να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να μείνει στη Γ' εθνική.