Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 15:03

Εκοψε πίτα το Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα το Ασπρόχωμα

Αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο Γιάννη Ηλιόπουλο, που πριν λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή, ήταν η εκδήλωση του Ασπροχώματος για την κοπή της πίτας του.

Αυτό σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ασπροχώματος, Χάρης Κωνσταντόπουλος, καλωσορίζοντας τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής και παιδικής ομάδας, τους επίσημους προσκεκλημένους, αλλά και τους φίλους του συλλόγου στην εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή στο "Πράσινο Αστέρι". Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο Ηλίας Γυφτέας εκπρόσωπος του δήμαρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο Δημήτρης Τσίχλης πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Ασπροχώματος και ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ασπροχώματος Βασίλης Πολίτης, που είναι και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ.
Το ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Σταύρος Τσιχριτζής. Τις πίτες για την ανδρική και παιδική ομάδα, έκοψαν μαζί οι πρόεδροι της ΕΠΣΜ, κ. Οικονομίδης και του Ασπροχώματος κ. Κωνσταντόπουλος. Τυχεροί της πίτας της παιδικής ομάδας ήταν οι παίκτες Χρήστος Παχτίτης και Τάσος Λέκκας. Οι τυχεροί της πίτας της ανδρικής ομάδας ήταν ο πρόεδρος του Ασπροχώματος κ. Κωνσταντόπουλος και ο παράγοντας της ΕΠΣΜ, Βασίλης Πολίτης. Ετσι μετά από κλήρωση που έγινε μεταξύ των παικτών,  τυχεροί ήταν οι Δημήτρης Αναστασόπουλος και Κώστας Καντερές. Οι τέσσερις τυχεροί μοιράστηκαν από 25 ευρώ ο καθένας, με τα μισά χρήματα να δίνει η διοίκηση της ομάδας και τα άλλα μισά η ΕΠΣΜ.

Στον Αχαρναϊκό ο Νίκος Δημητρίου

Ο 18χρονος επιθετικός του Ασπροχώματος Νίκος Δημητρίου είναι από το Σάββατο παίκτης του Αχαρναϊκού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο δεύτερος που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και φεύγει από το Ασπρόχωμα για να αγωνιστεί σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Είχε προηγηθεί μερικά χρόνια πριν ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Κονταξής, ο οποίος είχε μεταγραφεί στο Μεσσηνιακό, που αγωνιζόταν στη Β' εθνική.
Ο Δημητρίου ξεκίνησε να παίζει μπάλα στις ομάδες υποδομής του Ασπροχώματος, έχει κάνει ένα πέρασμα από την ερασιτεχνική ομάδα της Καλαμάτας, απ' όπου και επέστρεψε στον Ασπρόχωμα. Για έναν χρόνο ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό και με τη βοήθεια της ομάδας κατάφερε με την κατάλληλη θεραπεία να ξεπεράσει το πρόβλημα του και να επιστρέψει πιο δυνατός στου αγωνιστικούς χώρους, βοηθώντας το Ασπρόχωμα να εκπληρώσει τους στόχους του.