Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 20:49

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δεύτερο απόκτημα ο Πάολο Μπονζέ

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δεύτερο απόκτημα ο Πάολο Μπονζέ

Τη δεύτερη μεταγραφή του ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αγκολέζου ποδοσφαιριστή Πάολο Σέζαρ Σάντος Μπονζέ.


Πρόκειται για 27χρονο μεσοεπιθετικό από την Αγκόλα που έχει πορτογαλικό διαβατήριο και έπαιζε το προηγούμενο 5μηνο στην Κόρινθο.
Όπως μας είπε χθες ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Παναγιώτης Κουτίβας: «ο  ποδοσφαιριστής της προηγούμενες ημέρες δοκιμάστηκε στην Πύλο, αλλά δεν τα βρήκε με την ομάδα στο οικονομικό. Ο Απόλλωνας του κάλυψε σε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις και χθες τον ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του, παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί πολλές προτάσεις από ομάδες Γ' εθνικής».
Μετά τον Ντόκο και τον Σάντος Μπονζέ η Καλαματιανή ομάδα θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει ακόμη μία μεταγραφή, αποκτώντας ποδοσφαιριστή ο οποίος να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, εκεί που ο Γιώργος Γρηγορόπουλος θέλει να ενισχύσει την ομάδα.
Γίνονται προσπάθειες ώστε να εκδοθεί άμεσα το δελτίο του από την ΕΠΟ, όπως και του Ντόκο ώστε οι δύο παίκτες να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Πανθουριακό.
Οι παραπάνω κινήσεις έχουν στόχο η ομάδα να δυναμώσει και να μπορέσει μέσα από μεγάλη προσπάθεια στο β' γύρο να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.
Όμως ο Απόλλωνας δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τις υποχρεώσεις του στο δεύτερο γύρο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη Κυριακή στο "Γ. Λουκαρέας" γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Μελιγαλά. Σχετικά με αυτό το παιχνίδι, ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Κουτίβας δήλωσε χθες στο "Ημασταν κακοί, παρουσιαστήκαμε με πολλές ελλείψεις και ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος. Πλέον πρέπει να γίνει μεγάλος αγώνας για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Για εμάς το πρωτάθλημα ξεκινάει από τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου».
Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Απόλλωνας. Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο "Γιώργος Λουκαρέας".