Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 21:19

Έγιναν γονείς ο Μανωλάς και η Γαργαλιανιώτισσα Νίκη Πρεβεζάνου! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Έγιναν γονείς ο Μανωλάς και η Γαργαλιανιώτισσα Νίκη Πρεβεζάνου! (φωτό)

Ο Κώστας Μανωλάς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του μέσω μίας άκρως ιδιαίτερης φωτογραφίας στο Instagram.

Γυναίκα του Μανωλά είναι η Νίκη Πρεβεζάνου από τους Γαργαλιάνους. Οι δύο νέοι είχαν σχέση πολλά χρόνια, παντρεύτηκαν πριν μερικούς μήνες και τώρα έγιναν γονείς  μιας και η Νίκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο διεθνής αμυντικός πηγαίνει πολύ συχνά στους Γαργαλιάνους για διακοπές και έχει παρακολουθήσει προπονήσεις του Τέλλου Άγρα.
Ο Κώστας Μανωλάς είχε σκοράρει στο ματς της Ρόμα με την Κάρπι και το είχε πανηγυρίσει βάζοντας τη μπάλα μέσα στη φανέλα του για να προαναγγείλει την άφιξη του παιδιού του.
Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθεί η ευτυχία του ζευγαριού μέσω της γέννησης της πρωτότοκης κόρης και ο άσος της Ρόμα θέλησε να δείξει τη χαρά του μέσω των social media. Συγκεκριμένα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία με τον ίδιο και την αγαπημένη του Νίκη λίγο πριν τον τοκετό, με το μήνυμά του να είναι: "Καλή μας επιτυχία"!

Kali mas epitixia!! In boca luppo!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Instagram (@kostasmanolas44) στις