Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 15:30

ΔΩΡΙΟ: Χάνει και τον Σάκη Παπαδόγιαννη

Γράφτηκε από τον

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει φέτος το Δώριο, καθώς ένας ακόμα παίκτης προστέθηκε στη μακριά λίστα με τους τραυματίες τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Σάκη Παπαδόγιαννη, ο οποίος αποχώρησε στο 25ο λεπτό του πρόσφατου αγώνα με το Μεσσηνιακό και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα χάσει το δεύτερο γύρο της Α' τοπικής. Και όλα αυτά ενώ το Δώριο έχει μείνει με μόλις 12 παίκτες, μιας και ο Κωτσάκης θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του τον Φλεβάρη, ενώ ο Γκρίτζαλης είναι φοιτητής και απουσιάζει. Η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει αποκτηθεί κάποιος παίκτης και με τα σημερινά δεδομένα ο Γιάννης Αντωνόπουλος θα χρησιμοποιήσει 11άδα ανάγκης και στο προσεχές εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά, ο οποίος ισοβαθμεί με την Κυπαρισσία στην 3η θέση.
Το Δώριο μετά την ήττα από το Μεσσηνιακό παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά η διαφορά από την ανεπιθύμητη 14η θέση μειώθηκε στο ένα βαθμό και η παραμονή γίνεται πλέον εξαιρετικά δύσκολη.
Απαντες ωστόσο στο σύλλογο λένε ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, παρά το μικρό ρόστερ και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών.