Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 14:59

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Θέλουμε ακόμα 15 βαθμούς", λέει ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

O Α.Ο. Φαραί έβαλε τέλος στο σερί της Ανδρούσας που την ήθελε χωρίς ήττα από τις 11 Οκτωβρίου.

Την νίκησε με 2-1 και ανέβηκε στην 8η θέση της Α' τοπικής, έχοντας 7 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. 
"Χρειάστηκε και τύχη απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως φαίνεται και αποτελέσματα που είχε", παραδέχεται ο Νίκος Γεωργακλής για το πρώτο τρίποντο του 2016 που δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στους καλαματιανούς. 
Ο νεαρός τεχνικός όμως δεν εφησυχάζει όσον αφορά την παραμονή και τονίζει ότι: "Τώρα ξεκινά ο δεύτερος γύρος και αρχίζουμε από το μηδέν. Θέλουμε ακόμα 15 βαθμούς για να πούμε ότι σωθήκαμε και μαθηματικά. Οσο πιο γρήγορα τους πάρουμε, τόσο το καλύτερο. Εχουμε προβάδισμα, αλλά ακόμα δεν έχει φύγει ο κίνδυνος και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια". Για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα, ο Νίκος Γεωργακλής ξεκαθάρισε ότι: "Στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Θα αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αφού έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ. Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε μόνο για τους τρεις βαθμούς".
Στο εν λόγω ματς επιστρέφει και ο Φιλανδριανός που αποθεραπεύτηκε και η μοναδική απουσία είναι ο εδώ και καιρό τραυματίας Βαβαρούτσος. Μεταγραφικά, ο Α.Ο. Φαραί έχει αποκτήσει τους Μουλιάτο, Λιανό και θα κάνει και άλλη προσθήκη, μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.