Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 14:12

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-2: Πήρε το διπλό και συνεχίζει το κυνήγι

Γράφτηκε από τον

Το τέταρτο διπλό στο πρωτάθλημα πήρε η Κυπαρισσία που επικράτησε χθες στην Ανδρούσα της ομώνυμης ομάδας με 1-2.


Ο ΑΟΚ με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε δίκαια τη νίκη και διατήρησε τις ελπίδες του για κατάκτηση του τίτλου, ενώ μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο Τσικλητήρα στους τρεις βαθμούς.
Σκόρερ για την ομάδα του Γιάννη Δανίκα ήταν ο Ανδρουτσής στο πρώτο μέρος και ο Παπαγεωργίου στο δεύτερο.
Από την άλλη η Ανδρούσα υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα και παρέμεινε στην 7η θέση και τους 23 βαθμούς.
Στο 20' το σουτ του Αργυρόπουλου από καλή θέση απέκρουσε ο Κατσίποδας, ενώ στο 30' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι μετά από σέντρα του Μαραγκούλια.
Το σκορ άνοιξε ο Ανδρουτσής με εκτέλεση φάουλ στο 35' (0-1).
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 50' πέτυχαν και δεύτερο γκολ με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή του Παπαγεωργίου (0-2).

Μείωσε στο 72' ο Γεωργιόπουλος

Η Ανδρούσα, στην οποία έκανε ντεμπούτο χθες ο Γουλιέλμος Αντωνίου, μείωσε στο 72' όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Γκούνης πήρε την κεφαλιά και ο Γεωργιόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Στο φινάλε η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη πίεσε κυρίως με στημένες φάσεις, όμως και η Κυπαρισσία είχε δύο καλές στιγμές (83' και 87') με τον Κόλλια.
Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Παλλαδινό και Ρέκκα.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Τσώνης (51' Τσέλα), Γεωργιόπουλος, Κρεμμύδας (81' Θεοδοσόπουλος), Κάλλας, Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Αντωνίου, Μαραγκούλιας, Πατσιώτης (75' Βοσνάκης).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γεωργιόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος (80' Κωνσταντόπουλος), Παπαγεωργίου (65' Κόλλιας),
Μοντεσάντος.