Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 14:34

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Κλουβάτο

Γράφτηκε από τον

Την αντεπίθεση με στόχο την παραμονή ξεκίνησε ο Απόλλωνας παίρνοντας το Σάββατο το πρώτο του τρίποντο στο β' γύρο του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 1-0 του Πανθουριακού στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ.

Οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάστηκαν πιο ορεξάτοι και με περισσότερη διάθεση για να διεκδικήσουν τη νίκη σε σχέση με τον αντίπαλό τους, που δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα. Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, όμως οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων πόντων χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 15' ο Κλουβάτος. Θετική ήταν η παρουσία των δύο νέων αποκτημάτων του Απόλλωνα, του Ντόκο και τους Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα, οι οποίοι βοήθησαν ώστε η ομάδα να πάρει τη νίκη.
Στο 15' ο Ντόκο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και πλάγια ο Ανδρέου έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε αρχικά, όμως πρόλαβε στην επαναφορά ο Κλουβάτος και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 25' ο Ντόκο προσπάθησε να σκοράρει με πλάσε, όμως ο Πιχιγιόνι με προβολή κόντραρε την μπάλα και γλίτωσε την ομάδα του από πιθανό γκολ. Στο 55' ο Βασιλόπουλος μόνος απέναντι στον Αντωνόπουλο, πλάσαρε αλλά απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Στο 85' ο Δ. Τσουάκος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, εκεί πετάχτηκε ο Παυλάκος ξεφεύγοντας από τους αμυντικούς πλάσαρε τον Ανδρέου, όμως η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 94' μετά από φάουλ, ο Δωδέκατος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο  Αλεξέας με βοηθούς διαιτητές τους Ζαρακοβίτη και  Ηλιόπουλο.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Χαρμπίλας (78' Μαραβέλας), Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ζάκκας (78' Παπαδημητρίου), Ηλιόπουλος (64' Δωδέκατος), Βασιλόπουλος, Α. Σεφεράσι, Πλατάκης.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αντωνόπουλος, Μιγκάκης, Μαριόλης, Δ. Πανταζής, Ε. Τσουλάκος, Κλουβάτος, Μάλαμας (83' Παυλάκος), Σκιάς, Δ. Τσουλάκος, Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα (91' Σιάσος), Ντόκο (92' Μάλι).