Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 17:39

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Επέστρεψε στις νίκες η Χώρα, 1-0 το Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από τον

Με κοντινή προβολή του Μιχάλη Πλάγου στο 55' ο Παπαφλέσσας Χώρας νίκησε πριν λίγο με 1-0 το Ασπρόχωμα, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική στην Α1 τοπική.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Ομόνοια και ισοβαθμούν με τον Αίαντα στην 8η θέση έχοντας 19 βαθμούς, ενώ για τους 7ους στη βαθμολογία φιλοξενούμενους, ήταν η 2η σερί ήττα.
Το Ασπρόχωμα είχε πάντως ευκαιρίες με το Φίλιο στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ, ενώ και η Χώρα είχε τις δικές της στιγμές με καλύτερη το δοκάρι του Μπολβάτζε στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 1-0.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και υπό άσχημες καιρικές συνθήκες, που δυσκόλευαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καστανάς με βοηθούς τους Καυκά και Κωνσταντόπουλο.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Γκεβόρα, Ρουσσόπουλος (82' Δ. Κανελλόπουλος), Πλάγος, Γρηγορόπουλος, Τσέρτος, Τηλεμάχου, Νικολακόπουλος (75' Λ. Μαθιός), Μπολβάτζε, Καγιάς (62' Δημόπουλος), Μπάρκας.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Μουράτι, Ζαφειρόπουλος, Φουρναράκος, Π. Χαρίτος, Φλέσσας, Πετσόπουλος, Ντάσσης, Φίλιος, Αρ. Ηλιόπουλος, Γυφτέας (55' Θεοδωρόπουλος).