Τρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 12:44

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΑΙΑΝΤΑΣ 4-1: Εντυπωσιακή νίκη στο ντεμπούτο Τσατά

Γράφτηκε από τον

Ακόμη ένα βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Απόλλων Πεταλιδίου που κέρδισε το Σάββατο εντός έδρας τον Αίαντα με 4-1.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τον πολύ δυνατό αέρα, ο Απόλλωνας κατόρθωσε να πάρει μια σημαντική, ενόψει και της συνέχειας, νίκη, που τον απομάκρυνε και άλλο από τη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό. Ο Αλέκος Τσατάς που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, είχε νικηφόρο ντεμπούτο, ενώ του δόθηκε η δυνατότητα να έχει και μια πρώτη εικόνα από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Η καλαματιανή ομάδα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι, καθώς επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες και μέχρι να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης ήταν πλέον αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 3-1.

Γκολ και δοκάρι

Στο 23' μετά από φάουλ του Α. Χρονόπουλου ο Κ. Κορμπής  με πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 31' και πάλι ο Κ. Κορμπής εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και πλασέ έκανε το 2-0. Στο 33' μετά από μακρινή μπαλιά ο Ξαρχάκος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ σημείωσε το 3-0. Στο 51' ο Τριάντος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70' μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους Ζέρβα, Τριάντο και αποδέκτη τον Αντεμάι, ο τελευταίος με ωραίο σουτ μείωσε προσωρινά σε 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 84' ο Κ. Κορμπής με σουτ μέσα από την περιοχή.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης, Αρ. Δαμήλος, Α. Χρονόπουλος, Πανταζόπουλος, Καπρουλάς, Στασινός, Κ. Κορμπής (85' Σαρατσιώτης), Ε. Χρονόπουλος (80' Κοστόβ), Ξαρχάκος, Ι. Παναγόπουλος (60' Γ. Κορμπής), Μπογκντάνι.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Ζαγαρέλος, Περιβολάρης, Καραγιάννης (46' Ζέρβας), Λαγωνικάκος (46' Μπαζίγος), Αντεμάι, Στραβάκος, Παπαβασιλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ξενιός, Τριάντος.