Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 18:55

Ανακοίνωσε Εβαντζελίστα ο Παναθηναϊκός

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκαν τα τυπικά και ο Λούκας Εβαντζελίστα είναι και επισήμως παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την, υπό μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε, ένταξη στο ρόστερ του Λούκας Εβαντζελίστα. Ο Βραζιλιάνος μέσος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 1995 στη Λιμέιρα του Σάο Πάουλο. Στη Σάο Πάουλο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του το 2012. Ένα χρόνο μετά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Εκεί έκανε αίσθηση με την παρουσία του, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων ενώ κλήθηκε στην εθνική Νέων της Βραζιλίας. Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μετεγγραφή στην Ουντινέζε.» αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο 21χρονος μέσος, ως πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα, έρχεται να προστεθεί στους Μπουμάλ, Μέστο, Μαμούτε και Βλαχοδήμο, προκειμένου να συμπληρώσει το κομμάτι του παζλ που επιθυμούσε ο Αντρέα Στραματσόνι για τον άξονα της μεσαίας γραμμής και δη τη θέση του αριστερού εσωτερικού μέσου στο ανάποδο τρίγωνο του 4-3-3.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου θα έχει 6μηνη διάρκεια, με οψιόν ανανέωσης του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο, υπό την προϋπόθεση να συμφωνούν σε αυτήν και τα τρία εμπλεκόμενα μέρη (Ουντινέζε, Παναθηναϊκός και Εβανζελίστα).

Πηγή: sentragoal.gr