Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2013 21:31

Ξεκίνησε η διαδικασία των δοκιμών στη "Μαύρη Θύελλα" (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η διαδικασία των δοκιμών στη "Μαύρη Θύελλα" (φωτογραφίες)

Μια διαφορετική "πρώτη" πραγματοποίησε σήμερα η "Μαύρη Θύελλα" στο Δημοτικό Στάδιο…

Μια "πρώτη" που περιελάμβανε δοκιμές ποδοσφαιριστών, στην συντριπτική τους πλειοψηφία νεαρών, από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Κακαλέτρη.
Στο Στάδιο λοιπόν βρέθηκαν 25 περίπου ποδοσφαιριστές, ορισμένοι από αυτούς ήταν Μεσσήνιοι και αρκετοί εκτός νομού.
Οι δοκιμαστικές αυτές προπονήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα και σκοπός είναι να αποκτηθούν 7-8 ποδοσφαιριστές για να πλαισιώσουν το ρόστερ της νέας περιόδου.
Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, γύρω στις 10 Αυγούστου.
Το παρών χθες στο Στάδιο εκτός από τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη, έδωσε ο συνεργάτης του Σωκράτης Κοψαχείλης (έκανε την εκγύμναση των τερματοφυλάκων), ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος και τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου… Ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με τους συνεργάτες του Θεόδωρο Παπαθεοδωρίδη, Χρήστο Λουκά, Κώστα Γυφτέα και Βασίλη Μουζάκη.
Δηλώσεις δεν έκανε κανένας ούτε από τη διοίκηση ούτε από το τεχνικό επιτελείο.
Οι ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν χθες μέσα από οικογενειακό διπλό ήταν οι Θανάσης Λούτος, Νίκος Ζώας, Τάσος Τρακάκης, Σωτήρης Καστριτσέας, Ηλίας Βασιλός, Τζουλιάνο Κλογκέρι, Χρήστος Ράτσεβ, Σπύρος Οδεμισιώτης, Γιώργος Μπλέτσας, Ιούλιος Ντούζια, Δημήτρης Στασινόπουλος, Λευτέρης Στασινόπουλος, Αγγελος Κουλουράς,
Διονύσης Γεωργιόπουλος, Γιάννης Παυλάκος, Γιάννης Καραχάλιος, Κλάιντ Λικάϊ, Ισμαήλ Βάτα, Νίκος Ξεροβάσιλας, Ηρακλής Σαμλίδης, Γιώργος Συμεωνίδης, Δημήτρης Χατζησεβαστός, Σπύρος Οδεμισιώτης, Χρήστος Πολίτης και οι Βασίλης Κακκαλής, Νίκος Βασιλόπουλος, Ηλίας Κουντάνης, Δημήτρης Κουρούπης.
Από εκεί και πέρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Καλαμάτας, ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος βρέθηκε σήμερα στο Στάδιο μαζί με τους Γιάννη Καλογερόπουλο, Αντώνη Καλογερόπουλο, Φάνη Κάνιστρα, Βασίλη Αθανασόπουλο, Σπύρο Οδεμισιώτη και Μιχάλη Ζαχαρόπουλο.
Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι πλέον παίκτες της Καλαμάτας μιας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους, τα οποία θα κατατεθούν αύριο στην ΕΠΟ.