Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 17:39

Παναθηναϊκός: Όλες οι θύρες αλλάζουν σε Θύρα 13!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ονομασία Θύρα 13 σε κάθε θύρα του "Απόστολος Νικολαΐδης" και όρισε γενική είσοδο τα 10 ευρώ για τον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο.Οι αντιδράσεις του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το κλείσιμο των Θυρών 13 και 14, συνεχίζονται. Με αφορμή την έκδοση των εισιτηρίων για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμβολική μετονομασία κάθε θύρας σε Θύρα 13, με τον αντίστοιχο τομέα ως συνοδευτικό, προκειμένου να εκφράσει την αντίθεση της.

Τα εισιτήρια έχουν τεθεί στην κυκλοφορία μέσω ίντερνετ και μέσω των εκδοτηρίων στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ με εξαίρεση τις θύρες 10 και 3, που κοστίζουν 20 και 30 ευρώ, αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι οι θύρες 13 και 14 παραμένουν κλειστές λόγω της ποινής που επιβλήθηκε από τον Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (27/01, 17:15) που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 1η αγωνιστική του 4ου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας και ενημερώνει τους φιλάθλους πως όλες οι Θύρες του ιστορικού μας γηπέδου, μετονομάζονται συμβολικά σε Θύρα 13. Κάθε Θύρα μετατρέπεται σε Τομέα. Για παράδειγμα, η παλιά Θύρα 1, μετονομάζεται σε Θύρα 13 – Τομέας 1, η Θύρα 5Β μετονομάζονται σε Θύρα 13 – Τομέας 5Β.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ σε όλες τις Θύρες εκτός της Θύρας 13 –Τομέας 10 που κοστίζει 20€ το εισιτήριο και της Θύρας 13 – Τομέας 3 που κοστίζει 30€.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 25/1 μέσω web αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 13 – Τομέας 4, από τις 9:30 έως τις 17:30 καθημερινά.

Για τον προσεχή αγώνα, η αγορά εισιτηρίων είναι «ανοιχτή» για όλους τους φιλάθλους, είτε είναι Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, είτε όχι.

Κάθε Σύμμαχος δικαιούται 4 εισιτήρια στο όνομά του, γνωρίζοντας και δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ όπως και κάθε ΠΑΕ, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο για τη διάθεση εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων που ζητά την καταχώρηση και του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ